Ålesund

Jag skall inte ens forsöka förklara hur årets första del har varit – nestan lite obeskrivligt. Kan bara konstatera att mina närmsta och jag varit genom mer än man trodde man skulle klara av… men just detta är inget jag tänker skriva om här.

Iallafall, nu äntligen börjar vår förtvivlan, chocken och rädslan så smått ersättas med hopp, stor tacksamhet och nya framtidsutsikter... och det känns nog alldeles underbart för alla involverade!

Starkare, klokare och piggare än någonsin…ja energien har börjat fylla upp kropp & knopp igen..  och lite av detta skvalpar ju såklart ut i bloggen ..ho..hoo…

En av de första kvällarna i Ålesund blev det en tur upp på Signalen med vy  över det kringliggande havet och de vitklädda bergstopparna åt alla håll – en “selfie jag ju inte kunde låta bli att ta signalen Aalesund norway photo liss myrås

 

En annan underbar sak är att jag sedan maj månad har befunnit mig i hemlandet Norge igen – men inte på min lilla ö ute i havet, utan innerst inn i ändan på en fjordarm kring 6 mil från Ålesund, bor och arbetar jag för tiden  … och här inne bland Norges faligaste fjäll stortrivs jag ju förstår ni väl! 🙂

Att få vara själv med sina tankar ute i naturen ger ett sunt perspektiv på saker och ting – här är jag nere vid sjön  på Skjongholmen en fin kväll med mot bl a Godøya (till höger) …spänd på hur den här sommaren kommer bli…Norway aalesund photo liss myrås landscape

 

Jag skall förstås berätta mer om mitt arbete här snart – och självklart ta er med ut i detta fascinerande landskap… ja ni kanske rent av blir sugna på att komma och hälsa på här i sommar blant alla stupbranta berg och blickstilla fjordar när ni får veta lite mer om detta fantastiska unika området… ohört vackert vet ni… och även lite faligt ja… ha..ha.. jaddet e Norge det.. hoppas ni blev nyfikna nu då!

Ses & hörs ganska snart.. untill then… behave! 😉

 

1 Comment

Comments are closed.