Git Out!

Blev ju så glad av å upptäcka att min kondition efter viloperioden från löpning inte har blivit så kass som jag befarade. Det kommer förstås av att jag ju också håller på med  andra sporter, och har på det sättet hållit igång en någonlunda ok “grundkondition”.

Det är nog mest under mina rätt så intensiva benpass att jag ju ändå fått känna av att konditionen har dalat – samt cyklelturarna som blev något “tungare” än “norrmalt” puhh… – men tillsammans med långa powerwalks (ja ni tror väl inte att jag legat på latsidan ..hi..hi)  har detta också bidragit till att hålla igång kroppen så man nu slipper en alltför  lååång & dryyyg start-up.

ll

DCIM103MEDIA
Stretcha benen lite efter morgonlöpningen – de lider fortfarande i tillhet efter senaste benpasset på gymmet

ll

Tidigt i morse blev det ännu en alldeles underbar löprunda i lilla skogsspåret –  jag kunde sprungit mycket längre, och hadde så lust till det – men tänk det ni, jag besitter faktiskt det tålamod som behövs för att vänja hela kroppen igen ( och därigenom undvika att sabba genom bl a skador etc). Jag tar det ganska lugntsansat….och, yapp.. “stegvist”.

Senare idag körde jag ett styrkepass på gymmet – och tänk – samtliga konditionsmaskiner på gymmet var okkuperade – trots årets hittills härligaste dag vädermässigt!  Aasså, jag kliade mig i mitt redhead-huvud  .. och fick en millisekund lust att vråla GIT OUT!” i ren Schwarzenegger-style *skratt*  Jag har lockat flera till att våga börja springa ute ibland – och fler lär det väl bli ..  tänker bara på vad de missar!  😉

ll

DCIM103MEDIA
Dagens underbara morgonvy utomhus – men ändå var alla konditionsmaskinerna på gymmet okkuperade – get the hell out there folks – no excuse! 😉

ll

ll

Ja ja, se så – dags att lucka näbbet och återgå till arbetsmodus  – för här jobbas det just nu mycket intensivt med att fylla äventyrskassan! 😀

 

2 Comments

 1. Hallåj Liss!
  Fråga ang ditt klädval för löpning ute året runt. Vad kör du med för kläder och skor? Behöver ett par nya skor och insett att något mer spandexbyxa/vindjacka skulle kanske göra det möjligt att springa i minusgrader också. Förslag, tips på det? 🙂
  MVH Sam A

  Like

  1. Hej Sam, förlåt mitt sena svar, det har ju nestan hunnit bli sommar nu..hi..hi

   Du, de skorna jag använder på vinterföre är ett par speedcross från Salomon som jag tycker e bra på packad snö och e vattentäta, på mer isfrusna vägar har det blivit vanliga Asics skor där jag har dragit på ett halkskydd m/broddar- har alldrig ramlat eller gått ner i ofrivillig spagat än så länge 🙂
   Kläderna är som vanligt vid jogg, men vid riktigt iskallt väder så har jag ett ekstra underställsätt i syntet i tillägg, ett par extra strumpor och alltid en cykelmask/buff framför mun & näsa – och slutar inte springa föränn jag kan se hustaket här hemma, för man börjar snabbt att frysa när man e svettig.. brrr 😉

   Like

What's on your heart sweetie?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.