Aktiv viloperiod

När “alla andra” stenhårt körde igång med sitt nya träningsår så blev det för min del lite mer “kärringen mot strömmen“. E man vettig nog till att kombinera sina erfarenheter med att faktiskt lyssna till vad kropp & knopp hintar om (och då syftar jag förstås inte till soffans dragningskraft..ha..ha) så har man allt att vinna på det både fysiskt och mentalt.

I januari var det iallafall dags att ta sig en längre och välbehövelig “konstpaus” från löpningen och värsta cyklingen – alla löpare behöver lägga in viloperioder – och pow! så har det banne mig nu gått en hel månad sedan sist jag var ute med spring i benen. Det ända som har stuckit litet i ögat är att januari ju har bjudit på ett fantastiskt fint löpunderlag med fin packad snö (och inte så isigt som förra vintern) – åtminstinen här i Västerås … ja ja, man längtar ju litet förstås… hi..hi

Det har å andra sidan varit riktigt gött att “enbart” få konsentrera sig om styrkträningen, njuta promenixer samt varva med lätt cykling, klättring och skridskoåkning när man fått chansen. Och ….jisses hur mycket tvättmedel & tvättar man sparar när det inte ständigt finns stinkande sunkiga löpkläder som köar i tvätten!

I tillägg har man också hämtad fram både inspiration och nytänd gnista till att för allvar ge sig i kast med en utmaning (eller två) under året som jag e sugen på, ja vad fan vore livet utan …ho..ho.  Just vad dessa kan vara för nåt får jag nog återkomma med så småningom här – so stay put folks 😉

ll

Från dagens raka marklyft på gymmet

Dagens raka marklyft på gymmet
Dagens raka marklyft på gymmet

Ha nu en superfin tränings- eller vilohelg!

signatur

What's on your heart sweetie?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.