Loke

Gott sovhjärta på LokeLoke drx sleeping beauty lm

Ja bara några dagar efter hemkomsten från Ryssland och Mt Elbrus var det dags för mig och arvingen att hoppa på tåget och hämta hem vår efterlängtade lilla nykomling Loke.

Vi ville inte vänta för länge med att skaffa en ny liten DRX-kattkompis till Legolas, och vi gjorde nog rätt i det – efter bara några dagars morrning, ryggskjutning och smygande mellan Loke och Legolas så har de nu blivit supergoda kompisar som både leker, käkar och sover ihop.

ll

I’m just tryin’ to fix her hair!Loke og LissNu är vi två rödtoppar under samma tak *ler*

ll

Jag blir så glad av å se hur Legolas’s gnista börjar glöda allt mer igen – och vår nya Loke, ja han är nog den härligaste, fräckaste och mest matglada lillpusen istan – gosh vilket underbart charmtroll! Lilla isbjörnen (som faktiskt är rödtonkanes).

ll

“You just can’t say no to me, can you”Loke Devon Rex