Dagens långpass: 22 km löpning

…och det längsta jag någonsin sprungit tills nu … ever… 2 km extra…

Lite väl tung och seg i kroppen de försa 6 km imorse, solen stekte, men en svalkande lätt motvind underlättade för hettan. Vid vändpunktet tog jag in på några kilometer med skog och grusväg där musiken slogs av och man bara njöt av stillheten och andningen..  och tog en tår med överupphettad gel för traven hemåt igen.

Och vilken tur jag har, hade precis hoppat i duschen väl hemma igen när första störtregnet rasade ner – lurade vädergudarna idag också, gotcha!  😆

ll

DCIM102MEDIADagens blomma till alla glada cyklister som gav mig extra energi idag!

ll

Träffade också på många träningscyklister undervägs, och man blir så glad när de med ett glatt leeende hälsar och ger en tummen upp – altså ganska motsatt till vad en typisk joggare brukar göra…  och så är det ju oftast, oavsätt om man är ute och springer eller cyklar.  Oh well…

Enjoy your Sunday gottfolks!

 

llOch ni som undrar på vart alla mina recept har tagit vägen; jag kommer nog snart lägga ut en förklaring …om jag orkar skriva klart inlägget förstås  😉