Ben och is

Ja idag har benen verkligen fått köra sig. Denna härliga söndag började med en promenix till gymmet för att köra ett “försenad” morgonpass för ben och vader.

Lite senare på dagen blev det att cykla en sväng på snönpackade vägar till Mälaren och njuta en runda på isen. Inte lika kallt som igår när jag var ute och cyklade i -15 – som gjorde skitont i delar av ansiktet som inte täcktes av skyddet. Idag var det dock perrfekt med bara några få minusgrader och strålande sol.

ll

Dagens absolut härligaste träning var på isen…DCIM101MEDIA… och den supersköna baggy byxan jag hade på mig idag dyker ganska snart upp i shoppen

ll

Som vanligt vinglar jag i början iväg på skridskorna, fortfarande orolig för att köra fast i sprickorna och ramla på axeln igen, men efter en stund släpper det och man kan njuta av att “skrida” iväg lita stadigare efterhand som det blev mindre folk. Glömd är motvinden och snön som plötsligen dök upp väg tillbaka, det hann förstås försvinna igen så man fick njuta av solens sista stråler innan solnedgång.

Det kryllade av folk på isen idag som antingen gick på skidor eller skridskor, promenixade med barnvagnar och hundar, körde crossmotorcykel, snowkite eller snöscooters – och.. korvståndet var på plats där det brukar ifall magen skulle knorra.  Ja det finns inget bättre ställe att vara på en sånn här strålande dag… on ice!ll

Västerås by sunset – pricket över i:et innan det var dags att cykla hem igenDCIM101MEDIA

Jag har faktiskt lite mer att bjuda er på från den här goa dagen – men tiden sträcker inte alltid till, så håll till godo!

Viktigast att nu är att ha ställa in sig på en lugn och mysig kväll, rehabba ömma ben och ladda inför en ny vecka  – SeeYaSoonSweeties!!