Isig

Isbelagt underlag överallt nu.. på löprundan, cykelrundan…. promenixerna till gymmet.. och ja äntligen också på skridskobanan idag! DCIM100MEDIA

ll

Ja idag fick man då äntligen testa vinterns första skridskoåkning på Mälaren en kort sväng – det var nestan folktomt, gråmuligt och pyttelite vatten här och där. Blev ju lite småskraj jag då och åkte inte så långt ut idag..hi..hi  – trots att det ju är både tryggt och nyplogad.

Men till helgen blir det nog andra bollar – om solen kikar fram blir det antakligen tusenvis av åkare här ute  🙂

ll

Lite bambi-på-isen igen under vinterns första åkningDCIM100MEDIA

ll

Jag fick ta det lite lugnare under träningspassen de senaste dagarna då jag nyss var en sväng på Blodcentralen för årets sista blodgivning – vilket alltid är en trevlig grej tack vare det sköna personalet där.

Det har ju nestan blivit tradition att åka upp och ge inför julen bl a med tanke på att en av årets värsta trafikhelger står för dörren. Vill du börja ge blod kan du klicka in dig på länken ovan för mer info.

ll

Visst får man plats till skridskoutrustningen på cykeln – snurra, tejpa och binda fast bl a stavar, skridskor, knäskydd och isdubbar – allt man gärna vill ha med sig på isen

DCIM100MEDIA

ll

Kanske vill också du ge bort en sista-minuten-julklapp genom Världsnaturfonden, anmäla dig som blodgivare eller vara med och bekämpa mobbning och kränkningar?

Klicka på bilden nedan för att gå till deras hemsida för ytterligare information.

 

ll

wwf_vaerldsnaturfonden.jpg

One thought on “Isig

Comments are closed.