Smalbänk

…eller bänkpress i Smith med smalt grepp blev en av övningarna under förmiddagens bröst- och tricepspass idag… och är en av de få övningarna jag nätt och jämt fortfarande kan köra för dessa muskelgrupper … med rätt så lätta vikter.

Ja det har ju blivit att nöta på de övningar man faktiskt kan göra och som man annars inte kör så ofta – jag kanske rent av bara har gott av just det!  Annars är jag inte sååå jävligt glad för just det där med axeln altså… *ler*l*

lll

Dagens bild från gymmetDCIM100MEDIA

ll

En glad nyhet är iallafall att jag genom envishet äntligen fått en tid för magnescanning (MRT) i januari, då får jag äääntligen veta säkert vad …och om något kan göras – nestan 1 år efter det hela började. Japp…. Ting Tar Tid!

Anywhow – enough of this chit-chat – ser nu bara fram till kvällens härliga löppass i tjockaste snön med wüüünderbar musik i lurarna – meditationtime! (om inte jag halkar och trillar ner i ett isigt dike förstås)  

Och… nu står det ju redan lajnat up goa ingredienser på köksbänken för lite mer nyttig julbakning ikväll också – det blir nya spännande smaker jag hoppas lyckas para ihop.   So stay tuned you hungry little fella’s! 😛