2 fricki’n mil!

Jihaah – mina första 2 frick’n miiil blev det under dagens långpass.  Yeah, thats right moddafucka’z – nestan en halvmara det! 😀

Ont som fan i höften sista delen, men hade absolut inga planer om att stoppa så sant inte något ben trillade av *ler*  Motvinden var en riktigt jobbig jävel denna förmiddag, men jag hadde satt mig ett mål – så var bara att böja nacken och köra på.  Ganska så nonstop blev färden, gick bara i ca 20 sekunder för att pressa i mig en sockersöt energyboosting kaboom-gel.

ll

Happy longrun-gal today

ll

Det skall erkännas att benen känndes som ett par söndertrasade pinnar precis efteråt – under “nervarvningspromenixen” staplade jag mig mycket osexigt sista biten hem med samma elegans som Edgar Bugman i Men In Black.  För återigen lyckades jag ju inte hålla senaste benpasset på gymmet långt nog undan långpasset, då kommer det istället krocka med backintervallen vilket jag tycker är snäppet värre. Ja ja, så e de me det.

Nu väntar mig iallafall ett crescendo av träningsverk och ömhet ..oh well, I can take it – cuz I’m floating on happy endorphins.

ll

Oy.. inom kort kommer en riktigt godbit-recept i bloggen för er som surfar bland mina recept – så håll till godo sweeties!