Morgonspinnare och fartlöpning

Nejdå, altså… jag har INTE börjat med spinning… (och kommer förmodligen alldrig göra det heller). Vanligtvis vaknar jag ganska tidligt av att axeln gör ont, men imorse vaknade jag tidigt av en långt mer trevlig orsak.

Morgonspinnaren i mina armar…

ll

Vår yngsta och ytterst charmiga kattepus Legolas kom smygande upp i sängen och kurade ihop sig spinnande och kurrande under min armhåla med sitt pyttelilla huvud vilande på min axel – otroligt myyyysigt att bara få ligga så där stilla och känna kissemissens varma, supermjuka päls mot nyvaken hud …kvalitetstid …och bra för hälsan också.

Ja, en riktig mjukstart på en annars rätt så hård morgon – för efter att man skickat sonen till skolan och supt en skvätt kaffelatte väntade veckans värsta passfartlöpning.

Senaste tillskottet i min “private collection” av löparskor

ll

För jag envisas ju med att inte promenera ett ända steg efter alla “fartkickarna“, vill hålla igång löpningen hela tiden – så jag får nog skylla mig själv att det blir ganska tufft sista halvdelen av passet  – och att jag är riktigt slut efterår

Å andra sidan vet jag att det är dessa regelbundna fartlöpningar och backintervaller som förbättrar min kondition allra bäst.  Ganska så nöjd med dagens insats what so ever. Känndes emellertid vettigast att skjuta upp benpasset på gymmet tills imorn och promenixade istället en runda inom posten och hämtade ut flera läckra nyheter till shoppen!

..So stay tuned folks! 😀

What's on your heart sweetie?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.