Morning trail run: Love this shit!

Sketanöjd och glad efter ett härlig trailpass i skogen – träning på sitt bästa!

ll

Efter en helg med magtrubbel igen blev det noll löpning under 4 dagar. Jag följer annars löpprogrammet bra och vill gärna hålla igång kontinuiteten på löpningen nu, och kände därför lite smånoja för att färskvaran skulle börja “svalna av” så att seja. För jag verkligen njuter av att kondition gör framsteg efter den krassliga våren.

But no problem what so ever – när smärtan äntligen gav sig  kunde jag söndag morgon snöra på mig de gamla rosa-dojorna igen och lägga iväg på en tidig 12-km löprunda i regnet, inte helt omöjligt att den oplanerade vilan av det goda trots krångel med magen – lätt som en plätt kunde man iallafall flyga igen och njuta av ett gott pass utan någon form för “drawbacks” *big smile*

ll

ll

Imorse avvek jag emellertid något från programmet och körde ett gott gammalt och efterlängtad kombipass. Kände att jag ville slippa asfalten och rymma ut i skogen igen och bara springa utan att tänka på något som helst “måste” under löpningen… like the good old days…

Men misförstå mig rätt nu – jag gillar faktiskt att träna målmedvetet mot de mål jag satt mig, och är mycket medveten om att jag inte kan lalla runt som en slöfock och bara “träna när jag vill och känner för det” om jag vill ha framsteg och förbättringar – dock vill jag lägga in lite “avvikningar” ibland i form av “fripass” – det e ju för fassiken jag som är coachen här – och coachen lyssnar man ju på va! *skratt*

ll

Så dagens kombipass/duathlon blev 50 minuter t/r på cykeln samt 1 mils härlig löpning i skogen – i iskall morgonsol och massor av härliga gyttjehål att plaska i efter nattens regn längs delar av sträckan – älskar den skiten!

Peek-a-boo – ses snart igen.. tajm to bike home again…

Ha en underbar träningsdag alla! 😀

What's on your heart sweetie?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.