15 km

..nonstop blev det under morgonens löprunda – och återigen sprang man de sista km med ett glatt flin ..ho..hoo. Härligt å känna att man lyckas göra lite framsteg med jämna mellanrum.

Som man längtar tillbaka till att få springa i vackra fjällen igenTog ingen bild från dagens löppass, så det får bli ett från de Italienska alperna

Det gick märkvärdigt lätt konditionsmessigt, kanske inte så konstigt då jag ju inte sprang så himmla snabbt. På dessa långpassen prioriterar jag distansen och inte tiden…  den får komma in på ett senare tidspunkt.

På slutet var höfterna rätt så stela ja, så hoppas bara inte att det är min medfödda lilla höftfel som tänker ställa till det framöver – och att det bara är kroppen som skall vänja sig till påfrestningarna under längre distanser.

Just nu nosar jag på 2 olika halvmaror som ett av mina delmål – det gäller bara att bestämma sig för vilka av dem  😉

 

ll

Happy run folks!