Delmål: Stockholm Marathon 2013

Som jag nämde tidigare så är ett av mina delmål att klara av halv- och hel maraton innan det blir dags för Axa Fjällmaraton. Så redan idag anmälde jag mig för att spika ett delmål – ASICS Stockholm Marathon 2013.

Köpte även med ett avbeställningsskydd ifall kroppen inte skulle vara 100% på denna dagen – ja man vet ju för attans alldrig hur livet ser ut om 8 månader – mycket kan hända,  dock vill jag på väg mot mina mål gör mitt yttersta för att inte kaxigt börja sjunga “I believe I can fly” långt innan jag faktisk kan flyga *skratt*…. dvs att bl a inte utsätta kroppen för belastningar den inte alls är redo för bara för att man under ett pass skulle känna sig överjordisk …  I’l take my time.

Det kan iallafall bli riktigt kul och inte minst peppande att klara av mara-streckan tillsammans med många andra i samma sits!

Tråkigt nog har magen krånglat rejält och hållit mig vaken på nätterna under hela denna veckan, kan bli alldeles koko av sånna perioder, men jag har ändå fått gjort mina styrke- och konditionspass någonlunda.

Dagens träning blev några blåsiga mil på cykel i förmiddags där jag också svängde inom min sjukgymnast för “smärtlindrande” ackupunktur i arm och axel – och på kvällen sprang jag iväg till närmsta spår och körde backträning i regnet – ett kul men slitsamt pass.. och shitt vilken kall vind!.. brrr..

ll

Här går det går nedförs med mig i Dolomiterna – med vackra Marmolada-berget i bakgrunden.

ll

Sååå.. vart skall jag så realisera min halvmara då?? Well, now.. there’s just no eeeend to da possabilities! 😉