Video: Downhill biking mama

Ja vad gjorde den sportiga mamman när hon fick en dag och två helt för sig själv, jo, hon stack såklart iväg upp till Järvsö bike park där hon körde downhill cykel, käkade jordnötsbågar och spenderade natten i en stor och myyysig gammal fäbod… nästan intill helt befriad från TV & Internät!

Lite klumpig fast skyddande utrustning måste man ha – “hederligt” matchat ihop med megashorts jag tjuvlånade av min ♥cara mia

Lite nervös var jag såklart, för hur i hela friden skulle det gå med virriga mig och en cykel i skidhissen *ler* ..men trevligt folk kom med bra tips och hjälpte till lite så man kom igång.. och man vänjer sig snabbt till hur detta funkar.

Så djävligt ROLIGT det blev när man så småningom släppte jag-får-inte-skada-axeln-ännu-mer-ångsten… tror minnsanten jag också fick till ett par mikrosopiska hopp också *skratt*.. som fjärilar i magen … what a thrill! Dock får denna mammen bli mycket bättre på att ta ut svängarna ..i just svängarna – vore riktigt ballt att bli lika snabb & säker som de andra man skymtar förbirusande i videon jag gjort nedan.

Och.. shiiat vad man man flåsade som en häst …och ständigt ont i låren eftersom man ju får stå något upprest hela tiden… Detta kräver sin man/kvinna! Lite mikropauser här och var löste ju detta  – och efter ca 4 timmar mestadels i härliga Barbro-leden kännde jag mig skönt sliten och ack så nöjd med min första downhill.

A & O överkroppsskydd, mysig fäbod med stor öppen spis, bergcykling i vackert landskap – då har man det tryggt och gott!

Meeen… hur själva hemresan gick till är ett alldeles eget rysarkapitel kan jag lova – aj aj aj, får bara se om man orkar göra ett blogginlägg av det.. möjligen när jag känner att jag kan skratt av det hela 😯

One thought on “Video: Downhill biking mama

Comments are closed.