4 mil

Vi har äntligen börjat rusta våra nya mtb-cyklar med diverse manicker och tillbehör – idag åkte nya skärmar och flaskhållare på – medan vi väntar på mer från England.

Över 4 härliga mil på cykeln blev det idag. Skippade löpningen jag först hade tänkt klämma in i kardiopasset och trillade istället en extra mil på cykeln.

Tyvärr glömde jag att käka läkarens ordinerade mediciner för axeln innan jag gav mig iväg – så det gjorde onödigt ont i vissa positioner, speciellt när jag börjar dra med armarna i uppförsbackar. *suck* Det som är “bra” är väl att jag fick testa mig fram till vinklar som gör inte gör lika ont.. alltid något.. och är något jag får göra i alla sporter jag håller på med nu.

Pysslar med framskärmen – snart på plats

Posted by

Chefsredaktör på lissfit.com Born and raised in Norway, currently based in Sweden on my little old farm together with my special son and my puppy. I am writing and photographing from parts of my life, travels, hikes and interest for nature and animals. Non-sponsored and not a influencer or anything like that - this is the real deal!