Biking och backintervaller

Dagens kardioträning: Förmiddagens konditionspass blev en kombination av 45 minuters härlig cykeltur och 15 minuters svettiga backintervaller i Rocklundas djävulbacke. Intensivt, kul …och jobbigt – combinations sure makes me a happy gal’!

Goin’ upphill!

Axelröntgen: Ja nu går det på fram iallafall – och det känns bara så f… underbart! Har äntligen varit och röntgat axeln idag, och väntar nu spänd som en struttande ostbåge på om de kan se vad som är på tok så man kan börja behandla skadan. Syns inget på röntgenbilden blir det MR next.

Bytte upp mig: Min tidigare “fastläkare” var så skrämmande likgiltid de gånger jag fått komma dit, så jag bytte till slut till en ny – och då blev det verkligen fart på sakerna.  Fick omedelbart börja på starkare antibiotika, ta blodprover samt remiss till röntgen. Fantastisk gott att äntligen uppleva sig väl omhändertagen när man sedan i vintras har fått tampas med kaos och smärta i kroppen.

Känner mig just nu lite som kung Theodén av Rohan som lange varit förtrollad av Grima Wormtongue och äntligen blivit fri från förtrollningen. FREE! 😀

Walking downhill