Ny MTB-cykel: Scott Scale 29

Äntligen!.. ja äntligen har jag till slut skaffat mig cykeln med stor C! Har spenderat många veckor på att testa och bestämma mig för vad jag egentligen behövde.. och ville ha – samt ytterligare en vecka på att vänta med “tålamod” på leveransen. Och igår kom den! Och gott e det – man kunde ju spricka av förväntan ..ho..ho

Bästa lösningen för mig blev till slut denna lätta Scott Scale mountainbike med stooora (29″) hjul. Det finns ju flera olika orsaker till att just den valdes, dock allra viktigast att den kan användas året om, att den kan hanskas med is, snö och skogsvägar – samtidigt som jag vill kunna svischa lite snabbare längs landvägen med den under sommarhalvåret med ett par smala slicksdäck på (för minskad rullmotstånd). Allt i ett – Fits me like a glove!

Tog den med ut på ett kvällspass igår kväll – oh joy vilken ny och härlig cykelkännsla man fick njuta av; snabbare, mer lättstyrd, gott om växlar  och … schnygg som fan! :mrgreen:

It’s a 29-beauty alright!

I got some nice plans for this handsome fellow! 😉