Venezia

Jahhh..då har vi landat i härliga Venezia och haft en alldeles underbar eftermiddag med sol och värme. Vi tog såklart vaporetton från flygplatsen, och efter incheckning har vi strosat runt hela eftermiddag och kväll bland vackra gamla byggnader och förvillat oss in i en massa spännande bortgömda bakgator – känns så trygt att gå här även sent på kvällen 🙂

Och sååå skönt att det inte finns bilar hâr – bara en massa häftiga snygga båtar, och det gillar ju jag som kommer från en liten ö ute i norska havgapet. Och alle de små härliga cafeer man kan sitta och glassa på, få bra service och god kaffe medan man kikar på folklivet – ja det slår verkligen Paris cafekultur med hästlängder!

Imorn bär det dock vidare – för Venezia är faktiskt inte vår slutdestination – men vi kommer ju tillbaka hit på väg hem igen. Skickar även en tacksam tanke till mitt supersnälla ex som sköter både barn, hem och katter medan vi är borta – vi skall nog hitta något i taxfreen som du gillar 😉

Då hörs vi snart från vårt huvudresmål!