Kajakpaddling vid Björnön

Efter en hektisk dag med att packetera & skicka iväg beställningar, hålla flera deadlines samt ett anständigt benpass på gymmet – blev det igår en härlig cykeltur ut till Västerås Kanotförening där vi tillsammans med många andra sugna skulle testa att paddla med havskajak – något vi ett bra tag haft lust till att prova.

Galet skönt att glida fram i stilla vatten

Det känndes ju såklart lite pirrigt att sätta sig i en sånn lång, smal och något “ostadig” sak – men så snart man klarade att slappna av i kroppen och använda bålen som “stabilisator” gick det mycket smidigare att hålla kajaken stadig.

Bra överkroppsträning när man efterhand lär sig att använda hela överkroppen vid paddling – för att enbart låta paddelkraften komma från armarna vill snabbt kännas jobbigt.. kan jag lova. :mrgreen:

..och ibland händer det att man inte går riktigt torrskodd hem igen *skratt* 😉

Vi skall definitivt tillbaka dit och paddla mer!