CC-Hammercurl och mini bodyguard jogg

Veckans 4. och sista styrkepass på gymmet blev idag rygg och biceps – känns såklart gött att vara igång igen och fått hela kroppen igenomtränad, hoppas det håller i sig och att sjukgymnasten inte kommer med allt för dåliga nyheter på måndag 😕

I tillägg har jag det också rätt så kul på gymmet för tiden med så många trevlig träningsfolks på gott humör – det hjälper banne mig rejält på när man hamnar i de där tråksvackorna.

Liggande hammercurl i cablecrossen är fortfarande en favorit jag ständigt återkommer till.

Allra roligast har jag ju på mina kombi kardiopass. Igår blev det återigen en sväng med cykel och löpning – den här gången i härliga Rönnbyskogen.

Dock härjar fortfarande den där överfallsmannen i området, så jag plockade med mig en av mina små bodyguards – pepparsprejen. Och yapp, det känns faktiskt snäppet bättre att springa med den i handen (ja för ligger den i en fickan eller magväska kanske den inte hinner komma till nytta om den behövs).

En tjej på gymmet skaffade sig också den här eftersom hon kännde sig orolig för att gå till gymmet tidigt eller sent i mörket om hösten & vintern – smart val tycker ju jag, och så mycket bättre bättre än inget alls!Mini bodyguard pepparsprej på gårdagens joggrunda

Snygga nyheter på väg:

Vi väntar också på några nya snygga träningsplagg som just nu är på väg i posten – och som jag såklart kommer  lägga ut i shoppen under kommande vecka – något att se fram till alla fitnessfashionistas!

Fortsatt trevlig helg gottfolk 😀