Low carb: Saffrans ostpaj med skogsbär

Äntligen… idag kom mina ❤killar hem igen efter en vecka hos våra familjer i Norge… (medan jag och katterna har dansat på bordet här..ho..ho) Gjorde en fräsch ostpaj som jag vet alla här hemma gillar.. och visst blev den nyinköpta citrongula pajformen en vacker inramning av pajen.. härlig sommarkänsla denna soliga dagen.

Jag har mestadels följ ett av mina tidigare recept på low carb ostkakor – fast den här gången har jag addat lite riven bittermandel samt saffran för det lilla extra – och för den fräscha gula färgen såklart!

Min lilla saffransgömma som jag för många år sedan fick från en iransk tjejkomis – pytteliten och sååå gullig!

Gott finmald mandelmjöl till low carb-pajskalet – snabbt fixad i Moulinex-expressen – siktar inte mandelmjölet då lite små knapriga mandelbitar bara är gott i pajskalet.

Ostmassan i pajskalet – visst börjar det se riktigt gottigt ut!

Några flera av mina kakiga recept i bloggen:


2 thoughts on “Low carb: Saffrans ostpaj med skogsbär

Comments are closed.