Januari månads träningssammandrag och variation

Igår var jag äntligen i klätterväggen på Safari Camp igen – cyklade dit på humpiga snövägar för att köra ett kort pass innan styrkepasset på gymmet. Det känndes verkligen att det var ett tag sedan sist, och efter 45 minuter hade jag rejäla blåsor i händerna och avslutade klätterpasset.

Väl framme på gymmet blev det inte riktigt lika skönt att greppa vikterna som det brukar vara ..ajjj!.. fram med plåster…. och damn! vad slutkörd man redan var i klyporna .. lovar att axlar och mage slapp lindrigt undan detta pass 😕

Ja vissa pass bör inte köras direkt efter varandra – så enkelt e det bara! *skratt*

Träningen går ju annars riktigt bra. Njuter som vanligt av att få variera lagom med det jag gillar – det håller mig igång (och har gjort det i 12 år bla bla). Nu har det visst gått ett år sedan sist jag lade ut mitt “träningsschema” för januari 2011 – dags igen nu då, särskilt för ni som har efterfrågat detta. Lite smålustigt att jämföra med förra årets januari-statistik... varken mer eller mindre.

Förutom de sedvanliga styrkepassen (inkl powerwalking till och från gymmet) samt cykel/löppassen i januari så har jag lagt in några korta pass på crosstrainern här hemma – och varit noggran med att spetsa träningsmånaden med härlig skidåkning, squash, skridskoåkning och klätttring… utan att stressa & pressa fram träningen (muy importante para mi) – det förstör bara träningsupplevelsen helt… och man dör då verkligen inte om man ibland hittar på nåt annat än det som var tänkt & spikat .

[Klick to enlarge]

Idag är det vilodag med mys, recovery, shopping …och sushi till middag 😛

Ny månad och nya möjligheter väntar både dig och mig!