Backsprintar lockar fram vilddjuret ..

…i mig – o ja!  I eftermiddags/kväll körde jag veckans tredje kombipass med cykel/löpning i Rocklundaspåret. Cylade dit alldeles intetanande om att det var en fotbollsmatch (VSK – Hammarby) på gång där det kryllade av folk, poliser, supporters, helikopters och vägavspärringar – men på cykel tar man sig ju lätt fram ändå  😉  Undrar nu på om jag blev påverkad av den laddade energin där där just då?? Vilket ös!

För på slutet av den något kortare men snabbare löprundan kännde iallafall jag att jag hade mer kraft kvar och körde 3 spurtar upp printbacken som finns vid spåret  – fan vad det var tungt – härligt tungt! Lät ju nestan som ett litet vilddjur på slutet där ..fräsande och morrande…ha..ha..upp både vill & skall man ju samma fan! .. som sagt – påverkad av energin ..hi..hi

“Vilddjuret” på cykel – fridsam än så länge

Kommer nog fortsätta lägga in flera sånn backsprintar så ofta det går, de har ju helt klart sina fördelar både konditionsmessig och muskelmessigt – men bara såpass att jag klarar av att ta mig hem igen på cykeln efteråt mrgreen

När släppte DU senast ut vilddjuret i dig under ett träningspass?

LET IT OUT!

4 Comments

 1. Hej! Vilken kul blogg du har! Man blir riktigt inspirerad! Tänkte höra vart man skaffar en sån banner du har där det står “jag springer tjejmilen”? Vore kul att ha lite sånna på sin blogg som man kan checka av sedan för varje tävling man varit med i! =)

  Like

  1. Hej Mathilda och tack för din trevliga kommentar 😀

   Jag hittar inte tillbaka till vart jag fick tag på bilden nu – men länken till den är följande:

   De kommer nog så småningom med en badge för 2012 som de brukar anonnsera om på sin Facebook-sida 🙂

   Like

What's on your heart sweetie?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.