Morgonmilen med träningsverk

Morgonfågelfis före 6 imorse – solen glittrade på rimfrostiga tak utanför fönstret och lockade med en, för mig, überskön löptemp.


Efter en dubbel espresso hade jag planer om att springa några kilometer längre än förut, men fick istället lunka mig lugnt igenom milen – för jizzes herregud vad gårdagens benpass göra sig så gravt påminns redan imorse!

Körde bl a 2 olika benpressmaskiner igår – så tungt & intensivt jag bara orkade – jammensen gott man har en ok kondition när man skall till å lasta & lossa vikter… dropset:a… och med vader & stretch emellan seten på benpressen… puh.. But I kind of like it that wayyes.. 😀

Liggandes lagom svettig i ena benpressen – man är ju alldrig för sliten till att ta en bild *skratt*

I helgen tänkte jag prova mig fram till en läcker maträtt på bl a en matvara jag köpte med hem från Paris (som inte alls är fransk) – hoppas bara den blir bra så att jag kan dela den med er!

  Bon week-end chers visiteurs!

What's on your heart sweetie?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.