Tjejmilen

..2011 gick för sig på en strålande fin lördag, under ett välarrangerat evenemang och längs vackra ställen vid Gärdet och Djurgården. Återigen måste jag ta hatten/svettbandet av för Stockholmarnas underbara egenskaper att heja fram oss längs hela milen .. oj vad det ger extra energi! En rejäl löparfest för tjejer där supersnabba Isabella vann med Jeri bara några sekunder efter!

Slappar, väntar och kikar på folkmyllret på Gärdet….

Jag var seedad till grupp 3 – vilket blev helt rätt. Under så här stora arrangemang har jag egentligen ingen större förhoppning om att göra någon pb då jag bl a inte känner banan (vill väl för fan inte chansa på att krypa i mål med så många åskådare *skratt*) och så brukar det gå ganska sakta och bli trångt om platsen på första halvan.. men så har nestan alla lopp varit tills nu. Vill man ta ut sig helt får man nog stå/seedas längst fram helt enkelt…

..så jag passar lika gärna på att NJUTA av loppen än så länge .. och det fick jag återigen göra igår ..blev nestan lite “running-sight-seeing“..hi..hi.. ändå är jag rätt så nöjd med tiden också: 55,37. Det går kanske sakta framåt med mig, men så håller jag mig (bank i bordet & kryss i taket), i motsättning till många andra, fortfarande SKADFRI!.. så får vi bara se hur det går när hastigheten skall boostas 😕

Dags att gå till min startgrupp, men först lite mera hemmagjord spordryck

I eftermiddag (kl 15:25) visas en halvtimmes sammandrag från Tjejmilen på TV4.

Nu börjar man så smått att känna resfebern sprida sig som små lyckoblixtar i kroppen – för snart är det dags för La Parisienne-loppet i Paris!  Mera fest!.. och kanske mer supergod ostkaka som vi fick vid målgång igår???  😛

What's on your heart sweetie?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.