Fobier..

..i olika former är något många av oss får tackla varje dag .. ja om man inte helt låter sig hindras och hämmas av dem förstås. Själv forsöker jag så gott det går att INTE låta mina “fobier” (fler än du anar) att stoppa mig i att göra saker, stora som små, men ibland får man ju ändå en smäll.

Som t ex i klätterväggen.. ja ni vet redan att jag inte gillar höjder alls, något som möjligens var en av grunderna till att jag började klättra lite… och va bra det gick.. en stund..

Tillbaka i klätterväggen idag

…tills för ett tag sedan då jag befann mig uppe i klätterväggen tillsammans med min pojkvän som säkrade (oxh som jag ju liter 100 % på)… där uppe vägrade jag att släppa taget för att firas ner igen, fick för mig att jag inte kunde lita på utrustningen när jag skulle släppa taget (och svänga ut från väggen) … nä, man tänker inte riktigt klart när man grips av rädsla… iallafall så krävde jag att få klättra leden ner igenklöste mig neråt som en skrämt kråka med hårt bankande hjärta .. och fy f*”@*.. vad ont jag fick i mina underarmar väl nere igen .. de värkte något fruktanssvärt och var alldeles stenhårda säkert en halvtimme efteråt – alldrig kännt något liknande ..ho..ho.. puh..

Men i förmiddags var jag äntligen tillbaka i väggen igen. Cyklade iväg dit och körde lite “boulder” i snedväggen för mig själv, ja för att komme in i det hela igen tills nesta gång jag har med en som kan säkra – och så kunde jag ju bara inte låta mina nyinköpta klättersko bara stå och damma efter 1-2 användningar  – what a shame! *skratt*… ja det gäller ju att använda sig av alla sporrar man kan komma på! 😉

Bättre “grepp” med fötterna vid hjälp av klätterskor för newbies (Mad Rock)

Nu skall det vilas inför morgondagen…  so long you Cowgirrls & Indians!

Posted by

Chefsredaktör på lissfit.com Born and raised in Norway, currently based in Sweden on my little old farm together with my special son and my puppy. I am writing and photographing from parts of my life, travels, hikes and interest for nature and animals. Non-sponsored and not a influencer or anything like that - this is the real deal!

What's on your heart sweetie?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.