Dagens 3 sköna

För alla som frågat och undrat – jopp då, jag ger fortsatt järnet på gymmet – mina 4 pass i veckan rullar på som alltid – men nu känns det inte som at jag kör för att bygga – snarare heller för att “underhålla” det jag jobbat för under så många år. Sannolikt kommer all löpning, cykling och annan kardio att reducera min muskelmassa något – men det får så vara.

Altså.. jag vill heller ha ett roligt, givande och varierad kost- och träningsliv med en funktionell  kropp & muskelmassa som faktiskt kan användas till något – än att bara “äta & träna för att se bra ut naken” så att seja  😀  well, I guess you know what I mean?! …så hur det blir med body fitness-tävlingar framåt vet jag faktiskt inte i nuläget – men när jag själv vet så får garanterad också ni veta här i bloggen ..hi..hi

Dagens snabba spegelbild: Glad efter morgonens uppfriskande cykeltur & gympass för axlar & mage  – hem väntar frukost nummer 2!

3 något kortare cykelturer blev det idag – morgon, middag och kväll – alla i olika ärrenden – och… under konstant beskjutning av kamikaze-insekter 😕  

hh

Kommer ni ihåg min lille kryddodling från i våras? Nu bär chiliplanterna frukter! Whihii! Vi stalkar i nuläget odlingen i trädgården och väntar på att de gröna chilifrukterna skall bli röda, mogna och klara för skörd. En fabulous feeling att de pyttesmå frön man en gång sådde äntligen resulterar i något man kan göra läcker mat på!  Nestan som att få leka gud i några små krukor *skratt*

Cayenne Long Slim – chilipeppar

På talas om chilipeppar – gissa vem som skall i Globen på konsert med Red Hot Chili Peppers i oktober??!  :mrgreen:

6 thoughts on “Dagens 3 sköna

 1. Vad härligt att du aktiverat din “kommentar-funktion” igen. Jag vill tacka för receptet på blåbärs-clafoutis. Den var kalasgod! Jag har haft länkat till den på förstasidan på min blogg hela sommaren!

  Like

  1. Varsågod Trejna… the pleasure is mine. En riktig förnÅojelse å höra att blåbär-clafoutis:n gillas!! Tack gumman 🙂

   …e nog snart dags att göra en ny variant på den också 😉

   Like

 2. Du får min Legolas-kommentar, här (gick ej att skriva där). Jag tittade på Legolas-bilden …. och….hmm……konstigt, men jag tycker mig se, vissa likheter mellan er två!! 🙂 ps.jag har haft röd chili, i en månad nu!! ds.

  Like

  1. Heja Herr Nilsson!
   Måste ju vara en fin komplimang att ha likheter med lilla Legolas – så jag väljer att tacka för det …hi..hi 😀

   Du och dina supergröna fingrar! Hur fick du det till? Mina chilis höll på att krepera ett tag, men tog sig upp igen med lite extra vatten & kärlek… blev kanske en liten försening då? :mrgreen: Hoppas jag inte måste vänta så länge nu då tills skörddax..

   Like

 3. Du indpirerar mig! Jag har samma mål typ, underhålla det man byggt, kondis träna framförallt för att det är kul. Styrkelyft tävlar jag iufs i men inte i blodigt allvar 🙂

  Kör hårt tjejen!

  Like

  1. Jammen å vad grymmt häftigt med en styrkelyftande kvinna! Strongwoman! 🙂 Ja vi får hoppas på att behålla mest möjligt av det vi jobbat upp, och i tillägg njuta av alla fördelarna en bra kondition ger 😀 Thumbs up!

   Like

What's on your heart sweetie?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.