Legolas..

…vår nya lilla kärlek

Så var det äntligen klart för en till Devon Rex – en som verkligen smälte våra hjärten direkt. En “bruntonkanes” liten grabb som sannolikt kommer behålla blåfärgen på sina vackra ögon. Än är vår lilla alv (Sagan Om Ringen-kullet) bara 4 veckor gammal och får inte komma hem till oss föränn tidigast i oktober, men vi kommer såklart följa hans utveckling tills det blir dags att hämta hem honom från katteriet. Ser verkligen fram till att min goa gamla Fritz The Cat (också han en Devon Rex) äntligen skal få njuta trevliga sällskapet av en till kissemisse. Och vem vet, vi kanske vågar oss på en kattutställning också?

Jag tycker självklart om alla möjliga katter, men efter att jag levd ihop med min gamla Devon Rex i snart 12 år nu så vet jag att denna speciella kattrasen är helt rätt för oss att vara “sambo” med, ja för makan till personlighet, värme och charm skall man leta länge efter… och så får man ju vänta sig en bra del påhittiga hyss också .. bara en bonus det som ger upphov till många skratt i vardagen .. hi..hi.. ett hem utan en Devon Rex skulle bli outhärdigt tomt!

De som är nyfikna på att veta mer om den här underbara kattrasen kan läsa mer på Nordiska Rexringen.

Trevlig helg alla hälsofreaks & catlovers

6 Comments

 1. Hej Underbara Liss!

  Hittade ingen mailadress till dej så jag skriver här istället!

  Ville bara skriva hur mycket jag älskar din blogg och vilken superinspiration du är.

  Har jag en dålig dag och går in på din blogg så blir jag så glad.

  Döm om min lycka när jag såg dej susa förbi som superkvinnan i midnattsloppet. Tyvärr stod jag bara som åskådare i år men nästa år ska jag minnsann vara med!

  Har ca 20 kilos övervikt som ska bort har precis börjat löpträna och älskar det. Har blivit väldigt inspirerad av dina recept också och försöker äta hälsosamt.

  Ska gifta mig den 25 februari och skulle gärna va smalare då 🙂

  Kram från Åsa

  Like

  1. Hejsann Åsa!

   Å gud vad glad man kan bli av en sånn fin kommentar – underbart att jag lyckas inspirera någon där ute – och tack för att du själv inspirerar mig på det här sättet Åsa!

   Att du börjat med löpning kommer nog gynna dig mycket bra under din viktnergång också – hoppas du tar det lugnt nu i början så att du inte skadar dig och kan fortsätta flyga fram under vintern. Härligt att du var och kikade på Midnattsloppet – klart du skall springa nesta år, roligare lopp skall man leta länge efter att få vara med på – mycket tack vare publiken 😉 .. vi kanske ses där nesta år!

   Önskar dig lycka till hela vägen mot ditt bröllop – och hoppas såklart få se bilder på vackra bruden i sin finaste stass – keep us updated!

   Stor kram till dig Åsa

   Like

What's on your heart sweetie?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.