Toppenhelg med Slipknot och Power Big Meet

Ibland händer visst allting på en gång. Och den här helgen “krockade” årets höjdare Power Big Meet i Västerås med Slipknot & In Flames på Sonisphere 2011 i Stockholm samt att vi även fick besök från Norge. Men vi fick då med oss allting ändå, lite planering så går det – allt i skön harmoni med god mat och ett fantastiskt väder!  🙂

Cowgirl på järnhäst – på väg till stan och PowerMeet

kk

Klicka på bilden nedan om du vill kika på lite bilder från årets PowerMeet.

Igår var vi iväg till Stockholm på min sons första metalkonsert under Sonisphere med bl a In Flames och Slipknot – vilket show! Bjuder på en liten smakbit – akta öronen! 😉

Ja som ni ser har det varit hektiska dagar där man även har fått en välbehövd vila från all träning några dagar – jag heller inte hunnit uppdatera i shoppen som jag ville – sorry, men ikväll och under veckan kommer det mer – så håll utkik med jämna mellanrum godingar! 🙂

Några tidigare relaterade länkar med bilder & videos: