8 mils cykellopp avklarad idag

Ja så har man toppat de senaste dagarnas terränglöpning, cykling samt gårdagens benpass med ett 8 mils cykellopp idag. Trots att jag verkligen avskyr att cykla i motvind så hakade jag på en av dagens 3 cykellopp som arrangerades istan. Tycker nu att jag med rätta skall få lov att gå som en bredbent cowboy de nesta dagarna – för nu är man anselig börbultad så att seja everywhere! *skratt*

Väl hemma igen efter dagens långa motionslopp

De flesta cyklisterna där verkade ha riktiga smärta racingcyklar med senaste cykelprylarna – och så dök jag upp trillande på pojkvännens klumpiga 3-växlade stadsbike iförd sonens döskalle-hjälm, gamla brasilianska träningstights och en vit glasslåda stripsad runt cykelstyret… ho..hoo.. vilken style alright  😆

8 mil [Klick to enlarge]

Och det BLEV riktig motvind på väg tillbaka igen – på vissa sträckor fick man kämpa som en dåre, inte SÅ skönt när man under flera mil inte får vila benen i nedförsbackarna – så tack guuud (och funktionärerna) för att de lagt två “pit-stop’s” precis där dem behövdes!

kk

Allt i allt en riktig fin upplevelse genom riktigt härlig svensk natur och mysiga landsbygden – jag älskar sånt – och så har jag ju upptäckt nya vägar att cykla på!

Inklusive t/r hem blev det faktiskt över 9 mil på cykel idag –  så nu skall ben & rumpa få vila!  Fram med mörk choklad, pojkvännens goa spaghettimiddag.. och soffan – it’s recovery time! :mrgreen: