Sunday cardio: Kombinerad landsvägscykling och terränglöpning

Shit vilket jävvla fantastisk kardiopass jag körde iförmiddags – ja träningen går så den susar utomhus. Idag blev det återigen ca 3 mil t/r på cykel + direkt ca 6 km terränglöpning inbakad i cykelpasset – 1150 kcal upp i rök (förhoppningsvis inte för mycket muskelväv då).

Det gav en så otrolig fin känsla att klara av något jag inte helt visste jag skulle klara av; att springe hela tuffa rundan kombinerat med cykel ute på Björnön – och så visar det sig gå alldeles strålande! Mot slutet sprang jag med ett stort happy leende om munnen … tills en imbecil- insekt störtloppade rakt in i ögat fniss  😮

hh

En bild från mitt 40 & fab fotoshoot

 

Har faktiskt inte haft så väldigt stor lust att gå till gymmet den senaste tiden, ja rent av tråkigt har det varit – ibland, vill bara ut och härja villt i frisk luft med fetaste musiken till.

Yeah but no but yeah sure, jag hinner då klämma in 3 till 4 baspass på gymmet i veckan ändå, när man har kört på gymmet så länge som jag har (12 år) så är det nog ingraverad i själen for ever! skratt

Njut av din träning – that’s all I need to say! ღ