LissFit wallpaper: The Icy Warrior Princess

Ett av mina fotos från fjolårets 40 & fab-fotoshoot har äntligen fått en cool “fantasy-revamp” av någon som kan sånt .. och tänkte jag lika gärna kunde bjussa mina besökare på en gratis wallpaper av bilden.

Klickar ni på stora bilden av mig nedan kommer ni till Flickr där ni gratis (för egen användning) kan ladda hem bilden i olika storlekar (View all sizes) och använda som t ex desktop wallpaper …eller varför inte som bakgrund i mobiltelefonen  :mrgreen: lissfit redhead cwarrior princess sword wallpaper download

hh

Några tidigare postade bilder i 40- & fab-serien:

Posted by

Chefsredaktör på lissfit.com Born and raised in Norway, currently based in Sweden on my little old farm together with my special son and my puppy. I am writing and photographing from parts of my life, travels, hikes and interest for nature and animals. Non-sponsored and not a influencer or anything like that - this is the real deal!