SpringCross: Det är i uppförsbacke det går uppåt!

Oh shit vilken klump jag fick i magen när de började räkna ner inför start under dagens Spring Cross terränglopp – fast jag hade ju egentligen inget att vara orolig för!

Sista svängen innan man sliten & glad kunde springa i mål

De 3 jobbiga uppförbackarna på raken som jag de senaste veckorna har kämpat med i lilla spåret här hemma gav trevliga resultat idag. Lagom nervös placerade jag mig blygt längre bak i Spring Cross-startfeltet bara för att upptäcka att det blev svårt att ta sig förbi det långa slingrande löpartåget på de smala vackra skogsstigarna..

…MEN med lite “tålamod” kunde jag så småningom en efter en ta mig förbi löpartjejer med bl a Nordic Military Training och Cross Fit skrivet på sina ryggar :mrgreen:  …jag är väl helt enkelt en liten djävul på uppförsbackar – och dem fanns det ju gott om i banans sista del idag! *skratt* 😉 Nedförsbackar däremot är något jag får träna mer på.

Strålande sol, skön stämning och silvermedaljer till alla som fullföljdeOckså Martin Stenmarck var och sprang Spring Cross denna härliga dagen

Stolt & nöjd är jag iallafall över att ha genomförd mitt första tävlingslopp där jag sprang 6 terrängkilometer på tiden 36:06 – och placerade mig som nummer 176 av 556 tjejer!  😀 Blev dock mest impad över alla de tjejerna som sprang dubbelt så långt på 12-kilometern – damn vilken uthållighet! Undrar lite blygt på om jag skulle kunna fixa det nån gång?? hmmm…

Jaddå väntar bl a Vårruset denna tösen på självaste 17 maj – blir ett finemang sätt att fira den norska nationaldagen det ni 😀  …och visst blir det några lopp till hösten också va? 😉 Fan va roligt!

2 Comments

What's on your heart sweetie?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.