Bättre greppstyrka the cliffhanger way

Det går då framåt! Kännde under gårdagens klätterpass att jag nog e redo för att köra mer i överhängsleden framöver – flera chanser att få dingla som en apa ibland då *skratt* – shit vad tungt – men gött för greppet!

... den här gången hade jag med mig Maria-gumman som ville prova på. Och efter responsen att döma så gissar jag på att vi kommer köra många fler roliga och utmanande klätterpass ihop framöver!  Kanske dags att börja kika efter ett par bra klätterskor nu då?

Extra inspirerande blev det ju att vi taggade varandra så bra och höll på i över 1 1/2 timme. Efter alla de “raka” klätterleden var undangjort bytte vi vägg och tog oss helt till topps i en av de lite svårare hörnleden med något överhäng – one goal reached! Små glädjer i vardagen det! 😀

MMahhKlättertips! En rad artiklar samt tips & tricks om klättring hittar du hos Livestrong

Updaterar med ett häftigt klipp av den toksköna 4-barnsmamman Jacinda Hunter

Take care and enjoy your Sunday!

Posted by

Chefsredaktör på lissfit.com Born and raised in Norway, currently based in Sweden on my little old farm together with my special son and my puppy. I am writing and photographing from parts of my life, travels, hikes and interest for nature and animals. Non-sponsored and not a influencer or anything like that - this is the real deal!

What's on your heart sweetie?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.