Hemmaträning: Nya chins- och pull-up-stången invigd

Som sagt som gjort! Trots dagens hårda ryggpass på gymmet var man ju nestan “tvungen” att även testa vår nya chins- och pullup-bar som precis kom hem i posten.  Först litade jag inte riktigt på att den skulle klara min vikt – eller att dörrkarmen skulle få sammanbrott – men icke sa nicke… den funkar finemang!

Tänker jammensen mig se om jag kan hänga upp den någonstans ute i sommar – och förhoppningsvis kanske impa grannarna och förbipasserande som Linda Hamilton impade mig för så himlas många år sedan i Terminator 2?  *skratt* 😎


3 olika grepp kan man köra med på den här – det gillas starkt och är nestan ett måste! Och inte behöver vi skruva fast den heller, bara snabbt haka den på dörren när den skall nyttjas. Visst kan den även användas till andra övningar – fast den skall främst förbättra mina chins & pull ups. Tycker inte att 350 kronor känns så värst illa för den här nej – ja om den nu bara håller ett bra tag så…


Så får vi se om det blir några framgångar på den här tjejen då – det kan ju bara gå uppåt 😉

7 thoughts on “Hemmaträning: Nya chins- och pull-up-stången invigd

 1. Åh vad avundsjuk jag blir, har tänkt köpa en sådan i evigheter men jag har aldrig tagit tag i det! Nu efter flytten ska jag bannemig köpa hem en chinsstång! 🙂

  Like

  1. he..he.. ja då e det dags att göra slag i saken Julia. Den här stången har än så länge inte lämnad någon fula märken på dörrkarmen heller.. ifall du funderar på det i ditt nya hem – go for it! 🙂

   Like

 2. Linda Hamilton inspirerade mig med till chinsträning för många år sedan =) Hade också ett chinsräcke i dörrkarmen i min gamla lägenhet. Flitigt använd i början och många ville visa musklerna på fester, senare blev det ett perfekt ställe att hänga grejor på, hihi! Kör hårt =)

  Like

  1. he..he.. gott å veta att den kan komma till nytta även efter värsta träningsglöden 😉 Det känns som det var igår man såg den där filmen, damn vad tiden har rasat iväg! Fortfarande ingen som har impad så rått som hon gjorde för snart 20 år sedan.

   Hoppas det går bra med dig stötnos och att du går imötes en underbar & solig vår!

   *kram på dig* 🙂

   Like

What's on your heart sweetie?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.