Min första mil avklarad!

Katten “njuter” av några extra myskramar från dagens gladaste matte!

Fan va stolt jag är nu folkens! Skippade impulsivt gymmet imorse då jag istället ville se om jag kunde klara av att springa milen idag – och det skulle isåfall hinna avklaras i minusgrader och strålande solsken innan regnet började komma under dagen.

Och det gick faktiskt djävligt bra – trots att jag inte “laddade” igår kväll! 😳  Vid 8 kilometer började jag fnissa halvt sinnessvagt för mig sjalv då jag visste det skulle gå bra. Hade även krafter kvar efter de sista uppförbackarna helt på slutet ..ho..hooo.. en liten personlig milepäl för tunga mig detta! Just love beeing my own coach! 🙂

hhMin första mil “on the map” hos RunKeeper- just a peace of cake! *skratt* 😎

 

Det var ju halt och isigt på vägarna vissa ställen – fick köra lite “ballerina-tripping-running-style” på isen här och där så man inte skulle gå ner i ofrivillig spagat. Viktigast var att jag höll igång springet sammanhängande – så jag är djävligt nöjd med att fixa min första mil på under 58 minuter!Thumbs up & Colgate smile! :mrgreen:

10 Comments

  1. Jag tränar oftast på morgonen innan jag börjar jobba, och på kvällen ibland. Är egen företagare och jobbar hemifrån, så jag kan ofta bestämma just det där med tiden själv. Men det händer jag måste strunta i ett pass jag med om tiden blir för tajt, men det är ju ingen katastrof.

   Dock lite svårare för dig om du mestadels kör gruppass och ständigt måste hålla tiderna på dessa – det gör jag bara i perioder, men inte för ofta, då blir jag bara stressad, och då e det inte lika roligt att träna. Lägger altså mestadelen av min träning till de tider jag tycker passar mig bäst och kryddar med ett och annat immpulsivt variationspass…och gör det till en vana. Lycka till med planeringen! 🙂

   Like

  1. Tack fina Petra!

   Verkligen skönt att konditionsträna utomhus nu när snön verkar dra sig undan – så börja lite smått nu du gumman, kommer bli taggande å kunna se sina egna framsteg 😀

   Like

  1. Ja vilken harlig känsla Veronica!

   Och precis det samma väntar dig efterhand som du gör framsteg – och innan du vet ordet av det så fixar galant du dina 5 kilometer skall du se – glöm nu inte att ha kul i din träning – och lycka till i vårruset! 🙂

   Like

What's on your heart sweetie?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.