Glute’s och quad’s on carbs

En rumpa & lår-bild från lördags förmiddag efter en stor frukost bestående av min sons bakade scones med lätt ricottaost på. 😛 De snabba kolhydrater började så smått att poppa ut i kroppen, något som alltid fascinerar mig varenda gång jag käkar extra kolisar – när kroppen går från majskorn till popcorn. Höll som vanligt ett skarpt öga med det hela – till senare användning. 😉

Mommy on carbs

Jag är ett fans av “den där schwungen” som quadriceps, svanken och gluteus “formar” (know what I mean?)- en sånn där schwung som riktigt vältränade body-fitnesstjejer brukar ha när de bl a poserar – för mig är det ett vackert tecken på att man gjort sin hemlexa på gymmet under benpassen, och inte bara svammlat en massa teori.

Jo jo, vi vet ju att det är “helheten” som räknas, men välformade lårmuskler och gluteus på fitnesstjejerna – trots att de är nerdeffade – ja DET är något av det mest kvinnliga i body fitness – for me anyway 😉

14 thoughts on “Glute’s och quad’s on carbs

 1. Jag börjar också få rumpa och det är så häftigt! När jag tittar på din som inspiration är det ännu lättare att acceptera att man får vika ihop vissa byxor och ha dom långt in i garderoben ett tag…

  Mer våffelrecept för idag har jag beställt ett belgiskt järn!

  Like

  1. Här växer det så det knakar hör jag 🙂 Ja vi som fått jobba oss till en rumpa vet hur häftigt det är att få form på den – so well done Mickan! Finns en uppsjö av snygga stretchiga byxor och träningsbyxor där ute, så det finns nog nåt för oss också under byggningsperioderna.

   Åhåå… du kommer bli beroende av det våffeljärnet…hi..hi – och flera våffelrecept iz incoming – that’s a promise! 😀

   Like

  1. Thank’s for that Anna-honey!

   Brukar ofta snurra upp håret i en tofsknute på natten med lite hårspray i, då blir det blixtsnabba vågor dagen efter 😉

   Like

  1. Ja varsågod Candydarling – det bjuder jag på. Tror helt bestäm att dina spirar kommer bli välsvarvade med lite tålamod och bra insats 😀

   Like

 2. Vackert! Och detta off season!
  Jag befinner mig i strid med mig själv gällande välbyggda ben och lår. Till nästa tävling har jag fått en rejäl hemläxa att fixa mina quads och gluts så de stannar kvar vid nästa neddeffning.
  Men problemet är att jag tycker att många fitnesslår och rumpa off season ser ut som ryska kulstöterskor vilket kan vara lite jobbigt att klä i vanliga kläder. Svårt att hitta kostymer och dräkter för jobbet med sådana lår. 🙂
  Så under min uppbyggnad med påfyllning av kolhydrater titt som tätt så trivs jag bäst i myskläder hemma. Och det är inte sexigt. 😉 Jag antar att jag inte kommit helt in i fitness-tänket ännu. Krävs ett par år “hjärntvätt” till. Men jag kommer dit, har ju sprängt alla mina gränser jag satte upp för 3 år sen redan. hahaha.

  Like

  1. Se där ja, någon som jobbar hårt på saken – me I like to hear 😀 Nämmen det e ju helt klart inte lika snyggt när sizen på lår och rumpa går över ett visst omgång, det får ju gärna stå till resten av kroppen, och inte se “mandigt ut. Men det tar tid att få detta för många av oss, jag har själv varit ganska “platt” här innan jag började styrketräna, tog mig lång tid att få framdessa former, men jag är fortfarande inte så veldigt “stor”. Men på tävlingar så står man ju där främst för att visa fram muskler man utvecklat utöver det helt “norrmala”, bra å ha lite att bjuda på då tycker jag.

   Jo…ha..ha… känner så himla gott igen det med byxor, i vissa perioder finns det bara stretchiga tights att gå i ja, snyggaste jeansen och vissa byxor har man växt ifrån och kan numera enbart användas i nerdeffad läge, men det tar jag närmast som en “komplimang” 😉 Många vanliga byxor blir ju också producerad för helt andra kroppsideal än “fitnesskroppar” – man får leta som attans ibland efter nåt som rymmer former. Törs inte tänka på hur det stora bodybuildingtjejerna har det när det skall hitta kläder.

   Och ett stort grattis till att du har nått alla dina mål – e ju sjukt bra gjort tycker jag. Skulle jättegärna vilja se tävlingsbilder på dig tjejen – finns det nån länk online?

   Like

What's on your heart sweetie?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.