Fotoshoot: 40 and fab!

I förbindelse med min 4o-års dag idag var jag under helgen i Stockholm för ett efterlängtad heldags fotoshoot med en grymmt bra fotograf och hans glada duktiga sminkös.  Tillsammans fick vi fram många klockrena och varierade bildpärlor som iallafall jag är stolt över! Några av bilden skall de även göra lite fantasyfotos av (jippiii) – så jag kommer nog att spamma er med ännu fler “egopics ” här framöver – ja bara så ni vet! :mrgreen:

En bild från helgen: En sånn här Fender-kopia köpte jag till mig själv på min 18-års dag – vilket känns såååå länge sedan idag – hela 22 år! Tyvärr blev jag alldrig den kvinnliga versionen på David Gilmour som i de dagar var min stora gitarhjälte (and still iz)  *skratt* 😀

hh

På kvällen efter fotograferingen träffade jag min pojkvän som överraskade mig med en rymlig terassesuite på hotellet där bl a ett varmt bubbelbad, jordgubbar, läckra chokladpraliner och champagne väntade – åååå… han är verkligen världens goaste kille! ❤


jj

*Själva födelsedagspresenten fick jag i forskott på Mantorp Park motorsportbana för några månader sedan:

Igår uppfylldes min dröm! Drag Racing for a few wonderful and breathtaking seconds

29 thoughts on “Fotoshoot: 40 and fab!

 1. Hejsan!
  Du ser ju verkligen ut att kunna detta med träning 😉 spö jag tänkte chansa att skicka iväg en fråga till dig.

  det är så att jag står i kast med att köpa en crosstrainer för hemmabruk. har nyligen fått barn och behöver komma i form igen men lider tidsbrist.. nu till frågan:

  såg att du köpt en Energetics Elliptical ET 9.1 förra året, visst stämmer det? vad tycker du nu med facit i hand? var det en bra investering? Den är nämligen ett av alternativen på min lista så jag skulle bara vilja veta om du kan rek detta…?

  Tack på förhand!

  Like

  1. Hejsann Maria!

   Jo, det stämmer, fick en Energetisc ifjol i födelsedagspresent som används periodvis – tycker det e skönt att ha den här, särskild på diet, då kan man träna hemma inomhus om det e dåligt väder, mörkt och sent på kvällen eller annars när gymmet inte lockar. fint att byta på både längre lågintensiva pass samt kortare intervallpass. Men prova olika maskiner först och se vilken du gillar mest – kanske du även hittar en lite billigare och bra en, eller tycker mer om t ex löpband? Testprova iallafall först!

   Stort lycka till med köpet och att hitta tillbaka til bästa formen! 😀

   Like

 2. Stort grattis i efterskott! Snart dags för mig att fylla 30 (huh..lite ångestladdat), men om man lyckas förbli så fräsch som du så borde det ju inte vara nån fara att fylla 40 heller 😉 Men som du säger, det kommer ju inte gratis.. kosten, träningen och den mentala biten, allt ska vara på plats, annars kommer nog förfallet snarare än man tror…

  Like

  1. Tack så mycket Anna! 🙂

   Jammen 30 e ein superfin siffra – inte skitunge längre fast häller inte någon tant – so enjoy- ingen ångest! 😀

   Kram kram

   Like

 3. Grattis kära Liss!
  Ser förstås fram emot fantasybilderna! Självklart är du given för såna bilder med ditt eldfängda hår!
  Kolla in Boris Vallejo. Hans konst-art har alltid varit inspiration för mig och jag inser EXAKT nu att de kvinnliga kropparna i hans verk är de jag eftersträvar! Så det är Boris som väckt mitt intresse för fitness! *gasp!*

  Like

  1. Hejsann Alexandra och tack så mycket tjejen!! 🙂

   Now we’re talking girl! Det är presis sånna häftiga fantasybilder vi har haft i tankarna när vi plåtade förra helgen – inspirerad av Louis Royo’s bilder – som ju verkar ligger i samma sjanger som din Boris – högst förståelig att du inspireras av dessa fina kroppar; starka, kvinnliga och ofta lagom muskulösa – sooo beautiful!

   Har haft svårt att välja ut ett visst antal av bilderna vi tog, men e nu äntligen snart klar så att några av dem kan bearbetas till fantasy – så får vi se hur de blir – e riktigt spänd på detta.

   Boris hadde förresten hur mycket som helst vackra bilder ser jag nu – blev sugen att plåta igen inom kort – men vill nog vara aningen mer iform nesta gång :mrgreen: Tack för att du tipsade mig om honom Alexandra! Kramis 😀

   Like

  1. OMG – 27!?! Detta e rekord jue! ..hi..hi Tusen tack Johanna! 😀

   Ja vad kan man seja – ““You don’t stop dancing from growing old, you grow old from stopping to dance””

   Like

 4. Oiiii! Gratulerer så mye på etterskudd!
  Klisjeer som “alder er bare et tall” dukker opp her nå, jeg hadde nok tippet grådig feil på din alder om jeg hadde blitt spurt 😛

  Feiringen hørtes helt perfekt ut!!!

  Like

 5. Ja jag säger väl som alla andra…

  URSÄKTA mig, men är du 40? Du ljuger väl nu va? Du ser ut som 30 typ. Knappt det. Är det träningen som gör det, eller är du helt enkelt snygg bara?

  Like

  1. Jammen 30 e jag jättenöjd med Anna Kay – det tackar jag stort för! 😀 Jo bra mat och träning spelar en stor roll – även generna samt hur man mår inombords e nog också viktigt – jag e “barnslig, busig & påhittig” till tusan fortfarande som nog också hjälper stort på…hi..hi 😉

   Like

 6. Måste bara få hålla med de andra!

  När jag läste ditt inlägg sa jag högt -“VA!?”
  Hade ALDRIG gissat att du vore 40!

  Keep it up, alltid lika kul o titta in här o få inspiration när idéerna för matlagningen har tagit slut! =)

  Like

  1. Jag tror det nestan inte själv heller Christian *skratt* – tiden flyr verkligen snabbare än man tror. Så tack för din goa kommentar – så roligt å höra att du hittar inspiration bland mina något finurliga recept här i bloggen ..hi..hi

   Like

  1. Hallojs Sandra!

   Och tack för en grymmt fin kommentar från dig! Att äta bra, träna bra och må bra inombords hjälper nog på en del när tyngdkraften så smått börjar härja…hi..hi 😉

   Kramis och kör hårt nu snygging! 🙂

   Like

  1. Hey Stina!
   Ja nu e vi i samma klubben vi – känns ju helt ok egentligen, inte så falit som du säger – men fy vad tiden har flygit – fattar inte helt vad jag gjort på de senaste 25 åren…he..he

   Jo tack söting – a det var ju kul å göra lite sköna bilder i samband med födelsedagen – nog inte riktigt “där” formmessigt, men nöjd till tusan med lite kött på kroppen 😉

   Kram på dig sötnosen! 🙂

   Like

What's on your heart sweetie?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.