YO!Sushi! Cool sushibar i London

Läckra japanska Mochi’s blev en lagom liten efterrätt… yummmm!

Ja så här ska man äta sushi när man väl befinner sig i London. Shushi på löpband!  Snabbt, fräsht och gott – och massor att välja på. Finns 23 st YO!sushi-restauranger bara här i London, så det kan jag värmt rekommendera när man är ute och strosar istan . Lätt att få i sig ett nyttigare mål blir det också, fast de små efterrättarna kan lätt välta omkull hela den planen …hi..hi 😉 Finns iallafall nåt för de flesta – ja även för de som inte är så förtjust i just sushi (som min pojkvän) 😀

ss

Filmade en liten snutte från dagens lunch:

12 Comments

 1. Hej!
  Mm… morotskakan här under ser ju helt underbar ut =)

  Ps. vart beställer man sina tävlings bikinis/dräkter? Tips på några bra sidor =)

  Ha D
  kram

  Like

  1. Morotskakan verkar blivit en success hos fler som provat den – så just do it Nenne! 😉

   Här har jag limmat in lite tävlingsdräkt-länkar som finns på Body Forum’s – har själv bl a handlat hos både Nina’s Competition Suites och Lidia Conti i USA 🙂

   Tävlingsdräkter

   Att vara klar med en välsittande regelrätt tävlingsdräkt i god tid håller stressnivån nere. Men tävlingsdräkten har inte den avgörande betydelsen för slutplaceringen, så lägg överskottsenergi på att komma i bästa möjliga form. IFBBs regelbok (rulebook) på IFBB.com beskriver reglerna för hur godkända tävlingsdräkter för herrar och damer ser ut. SKKF.org har uppdateringar vad gäller avvikelser från regelboken för svenska förhållanden.

   Sverige

   * AK Skrädderi & Design – Anita Karlsson Korpinen
   * Glitz o Glam – Alexandra Vusir

   Norge

   * Sefa

   USA

   * Andreas Cahling Collection
   * Competitive Edge/Crystal Corner
   * MaggieFit.com
   * Nina’s Competition Suits
   * Dream Wear
   * Lidia Conti-Bodywear.com
   * Jagware Posing Suits
   * A Suit 2 Remember
   * Bikini Guru
   * Body Highlights
   * CJ’s Elite Custom Suits
   * Fitness and Figure Competition Suits
   * Passion Fruit Designs
   * Merry Christine Bodywear

   Lycka till! 🙂

   Like

  1. Hejsann Jimmy! Va kul att du vill skaffa dig en blogg, den kan ju bli trevlig att följa framöver 🙂 Men jag hittar den inte via din länk, nåt fel i länken du skrev kanske??

   Like

 2. Jeg skulle i grunnen ønske jeg likte sushi, for det er jo supersunt og superlettvint.. men nei. Denne jenta begynner å skjelve og svette bare av en bit røkelaks, så sushi? Not for me.

  Du nevnte formen min her tidligere..pga en megaforkjølelse har alt av trening og streng kost utgått, men ingen fare. Fra neste helg av (etter en ferietur) burde kroppen være helbredet og klar for en hardcore høst 8)

  Like

  1. O ja, det er skikkelig “luksus” å komme inn i disse sushibutikkene hvor en kan begynne å spise med en gang (er som regel alltid dausulten jeg da..hi..hi), nei det er ikke alt som smaker like godt, helt enig der, men det serveres jo annet enn bare fisk heldigvis (ål = godt), f ex kylling, biff, tofu og diverse vegetarsushis – så test iallefall hvis du skulle gå forbi en sånn YoSushi-sjappe, og dessertene var dessuten VELDIG gode 😛

   Ja det er så som så med forme her også du..hi..hi – du er syk, jeg på ferie, ingen avdelene er så veldig optimale for formen. Men sånn er det bare, livet skjer selv om en går på diett – så en “restart” må til her også – hardcore høst på oss begge da?..he..he 😀 God ferietur forresten – må kose deg godt nå Hanne!

   Like

 3. Åhh vad hungrig manblir.. Hörde rykten om att hälla gymmet ska få nya fina maskiner.. tänkte provträna där efter isåfall för å se om jag gillar dom nya maskinerna.Om jag gör de tänkte jag byta gym eftersom detta gym ligger på väg till hästen.. 2 flugor i 1 smäll så att säga=)..
  Kan vi ta de där träningspasset ihop som vi snackat om nu så länge haha

  Like

  1. Ja det skall komma nya maskiner bl a – och lite till – så det blir en del nytt där på gymmet framöver. Ja det får vi ju göra – behöver nog ta och köra gott på när jag kommer hem igen – vi får hitta nån förmiddag det passar – helg eller vardag?

   Like

What's on your heart sweetie?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.