Igår uppfylldes min dröm! Drag Racing for a few wonderful and breathtaking seconds

Med kamera inuti själva dragster-bilen:

Glömde visst att ta på mig öronpropparna :mrgreen:

dd

Helt sedan jag tog med min son på en dragracing-helg på Mantorp Park för kring 6-7 år sedan, så har jag haft en dröm om att nån gång få prova dragracingoch  igår uppfylldes min dröm!!

Tack vare de alldeles underbara människorna vi träffade på Mantorp Park så fick jag till slut åka med Shelley Pearson precis innan banan stängde för kvällen…. och i några lycksaliga, euforiska och blixtsnabba sekunder fick man känna G-kraften, farten och råheten på riktigt – ett alldeles fantastiskt minna för livet! 😀  ♥

ff

Min underbara pojkvän filmade oss från sidan:

gg

85 st bilder från våran dragrace-helg

Lite roliga & häftiga fakta om Top Fuel

12 thoughts on “Igår uppfylldes min dröm! Drag Racing for a few wonderful and breathtaking seconds

  1. Hallå! Nyligen bestämde jag mig för att samla Sverigs samtliga bloggar inom ämnet hälsa. Däribland områden såsom recept, näringslära, viktnedgång, träning, livsstil och sjukdomar. Eftersom din sajt passar in där så skulle jag gärna se att du registrerade den. Iden är att likartade ska hitta motivation att själv fortsätta blogga och utvecklas. Givetvis kostar det inget.

    http://www.halsoartiklar.se/bloggar/

    Like

What's on your heart sweetie?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.