Svettigt tennis-anarki i eftermiddagssolen…

…ja tennis-anarki är nog rätta ordet på dagens svettiga tennismatch med min honeybunny❤.  Som vanligt haglar det både roliga och mer dramatiska kommentarer från båda håll…  och vilka regler som gäller gav vi till slut fan i, iallafall om vi skulle klara hålla spelet och flåset igång och inte bara tracka runt, det allra viktigaste förutom att ha det ball såklart! ..ho..ho 😀

Whiii…nej det är inte Nadal, utan jag …och hej vad det går… tungan rätt i mun nu……och visst vågade jag mig till slut att visa lite semesterfluffmage idag – bara att knyta upp träningstoppen i “Love-parade-style” och sola six-pack-flesket det lol

jjjjjjjjj

Vanligtvis brukar vi ju spela squash eller badminton på den här sportanläggningen – fast idag ville vi såklart vara ute och köra tennis i den sköna eftermiddagssolen – och så fick vi ju samtidigt jobba lite på brännan så den inte försvinner… den måste ju hållas vid liv när den först kommit :mrgreen:

Min “motståndare” på banan idag påstår han fick ont i ryggen under/efter matchen och segar just nu runt här som en gammal tant *fniss* …. medan jag tror han filmar för att slippa undan att förnya sitt gamla gymkort imorn.. ja vi får väl se..he..he  😉

kkk

Bjuder på lite bilder från dagens anarki-match:

iiiiiiiii

Next on Lizzfit’n: I förmiddags innan vi cyklade iväg till tennismatchen så gjorde jag nåt rätt så enkelt, nyttigt och inte minst gott ska ni veta… kommer nog i bloggen typ imorn övermorgon ja 😛

Hoppas nu att ni alla haft en suveränt härlig sommarhelg – båda med er träning och livets alla andra njutningar – SeeYaSoon CutiePies!

2 thoughts on “Svettigt tennis-anarki i eftermiddagssolen…

What's on your heart sweetie?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.