Bildbomb: Träning, mat och livet i San Augustin – Gran Canaria

Tjolahopp alla glada bloggbesökare – visst har ni varit riktigt duktiga på att hålla bloggen levande medan jag själv stack iväg till Gran Canaria för snart 2 veckor sedan – nu har vi bara 1 dag här kvar så bär det hemåt till Västerås igen….där sommaren faktiskt ser ut att fortsätta 😀  …lovar att svara på alla härliga kommentarer då!

Vi bor på Sunsuites Carolina i San Augustin –  tröttnade på All-Inclusice-grejen och ville nu ha mer frihet och hyrde därför lägenhet. Här fick vi ett lugnt läge med havutsikt (alltid!), trädgård med frukt och massor av kryddväxter att plocka till maten samt ett mycket trevligt svenskt personal som levererar färska frallor på dörren varje morgon. Städerskan tar hand om tvätt/disk nestan varje dag, så det behöver man inte tänka på. Det jag kommer sakna mest är långa strandpromenaderna på kvällen samt det att sitta på balkongen och bara lyssna på havets brus… rejält djup & melankolsk som fan ibland är jag..he..he.  Finns många flera fotos i mitt Facebook-album för den som vill kika.

jjjjjjjj

Träning: Ja det blev Beach Gym med sitt underbara läge och vy utöver havet – låg precis brevid där vi bodde, så valet var enkelt. Några joggrundar blev det också – fast det gäller att sega igång innan solen börjar värma för allvar 🙂

jjjj

Maten då? Inte alls svårt att äta bra mat här på Cran Canaria – det svåra är att hålla sig för allt det goda emellan de nyttiga måltiden…he..he..men det fixar jag till väl hemma igen. Vi har iallafall ätit mycket av godt biffkött/kyckling tillsammans med yoghurt naturell och stekta/grillade röd paprika varj dag – så enkelt och så himla gott!! Grillade röd paprika tillsammans med yoghurt kommer bli min favorit i sommar!

fffffff

Bada, sola: solbading dagarna långa både på beachen och vid poolen – blev ju lite extra kul med några undervattenbilder och stora vågor på beachen ena dagen – blev även en sväng ut med trampbåten i vågorna

kkkkkffk

Det sköna med att semestra i 2 veckor (och inte bara 1 vecka) är att man hinner landa, göra sig lite “hemmastädd” och göra det man vill (eller ingenting alls) utan att stressa – bästaste på resan är alla de svalkande kvällspromenixerna längsmed de långa strandpromenaderna..gonna miss it….mmmm…

jjjjjjjj

See Ya Soon back home folks! 🙂

Flera resor vi gjort på senare tid hittar du under Resor, Semester & Hotel

14 thoughts on “Bildbomb: Träning, mat och livet i San Augustin – Gran Canaria

 1. Sukk.. Neste gang får dere ta med en kolli ekstra, for da skal jeg være med!
  Den grønne bikinien så veldig flott ut på deg, forresten;) Er på jakt etter den fargen selv, og nå begynner det å haste!

  Like

  1. hi..hi.. ja vi får se om vi kan få til å smugle deg med i en koffert neste gang 🙂

   Ja jeg rakk jo ikke å kjøpe “sommerens bikini” før vi reiste, så det ble å bruke noen av de jeg fant på salg for ca 3-4 år siden på GinaTrikot for 30 kr stykket – holder jaggu meg enda de bikiniene – og godt å høre at disse fargene holder koken enda! 😀

   Like

 2. Jag är helt förälskad i din blogg, haha ! Har kämpat med dieten ett tag & försöker byta ut så mycket “skit” som möjligt mot mat som får dig i form istället 🙂 Vill tappa några kilon till (några tips?) & tycker jag stått still ett tag nu. Har börjat gå på pass & ÄLSKAR body pump klassen ! Styrketräning känns härligare efteråt tycker jag allt 🙂 Du är iallafall en jäkla inspiration & din blogg blir till att sätta på anslagstavlan 😀 ! Kram på dig snygging !

  Like

  1. Galet härligt att du har förälskat dig i min blogg… hi..hi.. tusen tack för en underbar komplimang!!! 😀

   Du är ju verkligen på rätt väg när du hittat fram till träningsformer du älskar att göra – matmessigt så kan jag tipsa dig om att ladda ner och testa Formfixaren – jag använder den själv under diet och tycker den är kanon – och helt gratis – prova den och se vad du tycker – den kanske kan hjälpa dig med hur mycket mat du skall äta för att gå ner de sista kilon.

   Kram på dig med tjejen! 😀

   Like

 3. Det høres bare helt supert ut å ha leilighet!! Takk for et flott tips. Det skal lagres i linksamlingen til den dagen jeg skal på ordentig ferie 😉

  Like

  1. Ja spar gjerne linken Hanne, ett skikkelig deilig og fredelig sted å bo var det – vi kommer nok til å bo der neste gang vi er der….kanskje blir vi plutselig ferienaboer en dag da …hi..hi 😀

   Like

  1. Tack Kristin – det blev 2 riktigt5 ljuvliga veckor 🙂

   Vart skall du åka till i Sydamerika?? Spännande till tusan!! Har själv varit i Argentina (Buenos Aires) – men skulle gärna åkt och sett flera länder där nere… Kan tänka mig det är skönt att ha något så kul att se fram till va?! 😀

   Like

  1. Ja härligt är det rätta ordet Dani! 😀

   Finns många bra gym i Västerås, beror kanske på vart du bor också? Gymmet på Hälla där jag tränar är öppet 24 timmar i dygnet – där stortrivs jag och många med mig – och roligare kommer det bli framöver där. Vet det finns 2 gym på Bäckby – Roffes gym e hardcore, men duger fint det med. Centralt istan ligger ju Njoy och Feelgood – och utanför ligger 2 Friskis både på Björnövägen och i Rocklunda – Helt nytt & fräscht är gymmet på Hässlö, fast där har jag inte varit och sett själv än. Kör lite prova-på du – blir svårt att välja…hi..hi

   Välkommen hem vill jag seja! 😀

   Kramis

   Like

  1. Takk for det Martine – hjemturen gikk som vanlig veldig fint – bare jeg som tror at flyet skal styrte hver gang jeg setter meg i ett..he..he..

   Gleder meg stort til å få lese litt om den kommende USA-reisen din! 😀

   Like

What's on your heart sweetie?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.