Strålande nöjd med min nya tattoo ❤jjjjjj

Måste först få tacka alla ni trevliga folks där ute som gav mig så många bra och informativa tips & råd genom bloggen och e-mails rörande mitt tidigare inlägg  Vart gjorde du din snygga tattoo?.! 😀

kkkkk

Efter lite hit och dit blev det till slut så att vi beställde til hos Johanna Bluebird i Västerås – jo då, jag fick vänta några månader på min tattootid – men det var det väl värt! Är riktigt nöjd med den både i färg och form – som ju var viktigst för mig – och jag ser då heller inte bort i från att den här tattoen i framtiden kommer slinga sig längre bak på ryggen 😉

Bilderna tog jag igår när solen strålade och glittrade igenom fönstret – tycker de fina färgerna i tattoen kommer bäst till sin rätt då 🙂

kkkkkkkkk

Fitness & tattoos; läste nyss en norsk domare som skrev att om det på scenen skulle stå mellan två body fitness-tjejer med “likvärdig” fysik etc.. så kommer tjejen med tattoo att “dras ner” poängmässigt. Well, ok – så är det väl bara. Själv kan jag bara inte låta mig styra helt av vad som eventuellt skulle kunna hända på en fitness-scen i framtiden – vore trist om jag ständigt skulle lägga upp mitt liv efter det.

Nu kvarstår det å se hur Eiriks tattoo kommer bli – han har fått tid i maj månad och har vald en stor tattoo till sin överarm – så han kommer få sitta några fler timmar än jag – kommer bli grymmt! 😀

26 Comments

  1. Hej Maria!

   Tackar så mycket för bilderna dine! Och oj oj vilken häftig tattoo du har då tjejen, ser nestan ut som den växer ur din kropp – och rätt så stor var den ju också – gillar när tjejer vågar ta i lite 😀

   Like

 1. Söt, den klär dig mycket väl:) gillar rosa blommor…har faktiskt själv oxå det:) fast dom är mer ut mot nacken…
  Ha en finfin helg!

  Like

  1. Tack Marie, ja blommor är ohört snyggt att ha som tatuering, och kan göras i så otroligt många versioner för alla smakar – låter riktigt läckert att den går ut mer mot din nacke… hoppas man kanske får se den en vacker dag 🙂

   Önskar dig en underbar vecka! 😀

   Like

 2. Underbart vacker tatuering! Jag och kompisarna satt och diskuterade tatueringar efter vår poledanceträning i fredags och varför det var så viktigt att en tatuering måste ha en djup betydelse. Ibland så vill man ha den bara för att det är snyggt! (som min nacktatuering 😉

  Like

  1. he..he.. ja så tycker jag också att det är, man får ju själv välja vad och varför när det gäller tatueringar….ibland för att det är snyggt också…. kanske blivit svårt för en del människor att svälja ordet “snyggt” …hi..hi 😉 Låter iallafall häftigt å placera den i nacken du – sej till om du lägger ut bild på den i bloggen 🙂

   Like

 3. Men holy crap vilken snygging!! 🙂
  Skönt att höra att du tycker att man inte behöver ha en historia bakom varje tatuering! Jag har tre stycken och de har en historia och betyder något speciellt. Därför har jag svårt att motivera att jag skulle vilja tatuera in körsbärsblommor som klättrar längs ena sidan av ryggen och upp på axeln. Det betyder inget speciellt, jag tycker bara att det vore jättesnyggt! Så din åsikt kanske får mig att tänka till, att det liksom räcker med motiveringe “För att jag vill och för att det är snyggt”. För det är ju det som är huvudsaken! 🙂
  Lite roligt att du gjort den på ett ställe som jag länge funderat på. Har tänkt på gymmet när jag sett mig i spegeln att “Det vore riktigt coolt med en tatuering som slingrar sig över axeln”.
  JÄTTEGRATTIS och återigen, SUUUUPERSNYGGT!!!!

  Like

  1. Jammen visst får man välja en tatuering utan att ha den där snyfthistorian bak – det nämnde också han som tatuerade mig; att INC-programmen på TV också har bidragit till att folk tror de måste ha en historia bak varje tatuering, så är det som tur inte – tycker en fin tatuering är som ett stycke konst, och konst behöver inte förklaras – bara vara vackert, provocerande, konstigt eller vad det nu kan vara… viktigst att man gillar det själv – det skall ju sitta resten av livet.

   Jo jag e riktigt nöjd med placeringen av tatueringen – nu kan den utvidgas både bakåt på ryggen och ner på armen om jag vill – och det vill jag nog..hi..hi

   Iallafall härligt att du gillar den – så får vi bara se om du kommer få din fina körsbärsblomma en dag – isåfall ett måste att få se den 😀

   Like

   1. Jeg har også vurdert blomster. Epleblomster, men i japansk stil, om du skjønner. Smått nede på foten, muligens, eller skulderbladet. Må finne noen som er gode til å tegne 😉

    Like

    1. Åhh..høres skikkelig lekkert ut Hilde – hvis du finner en som spesialiserer seg på japansk stil så kan nok han/hun helt sikkert skissere noen forslag sammen med deg – så får du din helt egne spesielle epleblomst… 🙂

     Like

  1. Kjekt at du synes den kledde meg Martine – tatovereren var flink til å legge den slik at den fulgte kroppsformen og musklene slik at den ikke ser ut som om den bare er “klasjet” på. O ja, det er lett å få lyst på mer når en først er igang – blir nok mer her også i fremtiden, finnes jo så mye lekkert å velge mellom jo – gleder meg til å få se din da 🙂

   Like

  1. Ja ikke sant Hanne – banner på at du trodde det ble en døskalle eller noe sånt ..hi..hi 😉 Ville ha et feminint og litt “barnslig” motiv som også vil se bra ut om noen år… så får vi se om jeg ikke tar og utvider den litt også 🙂

   Like

   1. Haha..da måtte det vært en veldig fin skalle 😛 Jeg så for meg mye ulikt, skal jeg si deg..og var litt nysgjerrig på om det ville bli noe tekst (med pen løkkeskrift i så fall) eller ikke..

    Det du skriver om å ha en historie bak motivene har jeg til og med sett at gutta på “miami ink” kommenterer. Man MÅ ikke ha en dyp mening bak alt, man kan faktisk ta en bare fordi det er estetisk eller kult..hehehe..

    Tatoveringer er aller flottest når de følger musklene/fremhever en del av kroppen som man er ekstra fornøyd med synes jeg.. lekkert.. 🙂

    Like

    1. he..he.. kanskje en diamantskall hadde vært tingen – med innebygde glitterdiamanter på …det hadde vært noe det du gitt :d

     Har ikke sett den episoden jeg – men tror helt sikkert at tatuererne i Inc-programmene også synes at en ikke må ha gråtehistorier bak enhver tatovering – virker som fornuftige folks det der – er vel mest produsentene som fremhever mye gråt og sentimental pianomusikk ..he..he… kanskje de har gjort det for å vise at alle og enhver kan ha tatovering uten å måtte være en hardbarka badass …hi..hi … blir kanskje mer lettfordøyelig for mange da? 🙄 Er nok mange tatoveringssjapper som kan takke Inc-programmene for økt etterspørsel på tatoveringer i dag 😀

     Like

Comments are closed.