Vansinneshelg med trafikkaos, biljetthajar och Rammstein!

Äntligen skulle vi iväg och se Rammstein efter 5 månaders väntan….men vi kom särskild långt! Nere på togstationen fick vi i lördags sitta och vänta över 4 timmar – och efter det kom beskedet om att tåget inte ville komma allsallt stog still! … då började man bli lite orolig – vi hade ju avtal med tattobutiken, bokad hotellrom och Rammstein-konserten som väntade på kvällen…törs nestan inte tänka på förtvivlan hos de som skulle med flygplan eller de som fick övernatta på toget ute i åkern …

Pussy & foam-kanonen – hittade mig en finemang plats framme vid scenen 😀


Vi stupade till slut in i en taxi som körde oss hela vägen till Globen i det dåliga vädret –  1300 kronor fattigare…men fram kom vi ju till slut och checkade in på våran hotellrom på Globen. Alles in ordnung…trodde jag…. 😕

Nu skulle jag bara ner och hämta billjetterna från Billjettnu.se – som vi fick betala mer än dubbeltpris för då vi ju alldrig lyckas komma igenom hos Ticnet – nog tack vare alla biljetthajarna. Men tror ni att de hade våra billjetter då?? NEJ!

Det stog en hög med förtvivlade fans utanför våran hotell som skulle hämta sina dyrbara billjetter – som djur stod vi där ute i isande vindkast och flockade oss kring en snubbe som erkände att han inte hade med sig biljetterna till oss alla. De hade helt enkelt säljt biljetter de inte hade!

Engel – eldsprutande ängelvingar


Det blev ett jäkla spring upp och ner i hotellet, diskussioner och tomma löften från biljettkillen – vid halv 8 gav jag upp och gick störtgråtande därifrånblev så jävligt ledsen och besviken. 😦 Min pojkvän gick ner och skällde ut hajen – vet inte om just det hjälpte, men bara 3 kvart innan Rammstein gick på scenen fick vi iallafall till slut utdelad 2 parkettbiljetter  – kunde nestan inte tro det var sant! 😀

Skickar en varm tanke till alla de som väntat så länge, betalat dyrt för biljetterna, resan och hotell men som alldrig fick komma in – de fick stå kvar utanför – vissa hade även åkt hela vägen från Finland för det här. ❤

Blir så förbannad på det här med bloodsucking biljetthajar som förstör och skor sig på musikälskande fans! Går det för fan inte att komma åt detta problemet? Polisen kom ju senare kvällen och “pratade” med biljettkillen såg vi, men vilken nytta tror ni det gjorde??

Sonne – herreguuud vilket underbart draaag!!!


Det hör till att vi till slut faktiskt kom oss hem igen under söndagen – trots allt kaos – efter 6 timmars väntan, platsbiljetter till en tågvagn som inte existerade, lokbyte och tågresa på et sjukt packad tåg var vi hemma igen – herregud vad jag älskar min egen säng! Och helt fantastiskt vilket tålamod folk flest har visat den här helgen! exclaim

Som ni ser så bjuder jag såklart på några klipp jag filmade under konserten – har många fler men orkar inte ladda upp alla. Smög mig ju nestan helt fram till scenen ju..hi..hi. Videokvalitén blev väl så som så.. man måste vara där IRL – detvar alldeles fantastisk å stå där och så showet- och ljudet var kanonbra!!! 😀

Keine Lust

Träffade även en del nordmännen som tagit sig till Globen för att få höra Rammstein under bästa ljudförhållanden – gjorde de nog alldeles rätt i med tanke på vart bandet fick spela i Norge. Men Combichrist fick vi alldrig höra – kom ju störtande in på arenan när Rammstein körde igång..hi..hi – vilket var det enda som räknades där och då…..

En alldeles utkörde men nöjd & lycklig Liss på hotellrummet innan läggdags – husmusen sover redan i bakgrunden – ja det gick då bra till slut!

Tror inte mina nerver pajar en sånn här tokhelg en gång till altså – hände flera andra grejer också som är jag inte tänker nämna här … think  I’m getting too old for this shit….ha..ha…NOT! 😆

Wiener Blut – en favorit!

Nu ser vi fram  till MetalTown 2010!

*Lite hotta Rammstein-nyheter: Belarus morality watchdog raps planned concert by Rammstein – “The decision to bring Rammstein to Minsk is a mistake that may cost us dearly. The council is convinced that the band engages in an undisguised propaganda of homosexuality, masochism and other perversions, brutality, violence, and obscene language,” the Council for Public Morality said in a statement. rolleyes 😆

Tidigare konserter:

Korn på Hovet 2008

Deep Purple och Evergrey

Metaltown 2009 – Slipknot, Dir En Grey, Trivium, Disturbed, Marilyn Manson

9 thoughts on “Vansinneshelg med trafikkaos, biljetthajar och Rammstein!

 1. Hehe, tyvärr blir det nog svårt att ta sig till Göteborg i juni. 😛 Är nämligen gravid med beräknat datum 9/6 och ska snittas veckan innan. Men men. Kommer nog va’ så inne i bebisbubblan då så Rammstein inte kommer existera. 😉

  Like

 2. Ja, det är sååå irriterande med dessa biljetthajar. De måste ju hitta på något sätt att komma åt dem… Morr!!! Jag ville jättegärna också se Rammstein men missade också på ticnet. Jag tycker det är jättesurt för det blir nog kanske inte så många fler chanser att se dem. Med tanke på att det gick 4 år mellan deras senaste album och att Lindemann ska ha sagt att han vill dra sig tillbaka vid 50. Då får de passa på att spotta ur sig några album och turnéer till innan dess tycker jag. 😛

  Like

  1. Gott det finns andra som blir förbannad på detta också..he..he…borde kunna komma åt det där med biljetthajarna med dagens teknologi skulle jag tro…fast det kanske inte är lönsamt för andra än fansen 😦 Ja man kan ju undra på hur så många biljetter kan bli slutsolda på en halvtimme ibland.

   Aj då, utan Lindemann kan ju inte Rammstein existera – du får nog ta dig till Metaltown i Göteborg i juni – bla Rammstein kommer ju dit, så det blir ennu en superweekend på oss där – vi kanske ses där du? 😀

   Like

 3. Kjente jeg ble grådig irritert av å lese det her, og aller mest på de hekkans billetthaiene. Der er så mye sånt nå, synes jeg, enten det er konsertbilletter eller kleskolleksjoner som kjøpes opp for så å dukke opp på nett 30min senere.. 👿

  Godt dere fikk komme inn tilslutt! De er rå, og sceneshowet var knall! Eneste jeg må si er at mange av de nye låtene ikke faller like mye i smak som de gamle hos meg.. 🙄

  Like

  1. Uff ja Hanne… du aner ikke kvor jævligt det var å stå der i kulden og ikke få det en for lengst hadde betalt dyrt for, og ikke få det… må da finnes en eller annen måte å få stoppet dette. Det nytter nok ikke å få ihuga fans til å la være å kjøpe slike billetter på disse nettstedene – det må finnes andre måter å bukt med det på….

   Så slikt skjer også med kleskolleksjoner altså? Har jeg ikke fått med meg, jaggu godt å vite 🙂

   Ja for en gangs skyld er vi litt ulike Hanne 😉 – har vel blitt hjernevasket av den nye plata jeg på grunn av den ventende konserten..he..he..

   Skal se dem igjen på Metaltown 2010 i Göteborg i juni – dessuten kommer In Flames dit som skal være helt mega å se live – du får lokke med deg kjæresten igjen Hanne 😀

   Like

What's on your heart sweetie?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.