Ny bild.. och när blir nesta bodyfitness-tävling?

Har nu fått några riktigt fina bilder som den goa och duktiga fotografen Tomas Ivering tog på mig under Luciapokalen.. fina kvalitetsbilder som man kan ta fram och kika tillbaka på när man slutligen sitter där på ålderdomshemmet och surrar om gamla dar och glammigare tider ..hi..hi 😉

Lite flera fina fotos från Tomas tillkommer efterhand i bloggen … här kommer iallafall en av mina favoriter plåtat precis efter baddräktsronden:

Har fått en del frågor om när jag tänker tävla igen… och jag kan ju seja som så att jag går och funderar på ett par tävlingar redan till våren, för då körs ju Grand Prix både här hemma i Västerås samt i Norge .. och båda två har jag varit sugen på ganska länge nu!  Ja jo javisst känner man sig rätt så tuff nu när magen är mätt!…ha..ha :mrgreen:

Men… jag tänker inte bara köra på precis som det passar mig nu .. har ju en liten familj att tänka på som också har sitt å säga kring detta, så under julen kommer vi bolla lite fram och tillbaka om hur vi sdkall göra till våren  .. utan “grönt ljus” från de 2 viktigaste och käraste killarna i mitt liv blir det nog ingen tävlingsdiet på nyåret .. man får isåfall använda tiden till att utvecklas lite mer på i och utanför gymmet … we’ll just have to wait and see what Santa says 😉

Trevlig helg på er alla  – stressa nu inte för mycket inför julen!


10 Comments

 1. Hej! Grattis grattis.. du hade grym form på lucia.
  Det tog mig ett tag innan jag kom på att vi sågs i gbg, vid luk ray och du tyckte att mina toflor var fina :)) Om jag har fattat det rätt så bor du i karlstad, och då är min fråga, vart ska man träna när man är där? Ska va där i 1 vecka och känner inte till nån bra gym? Önskar dig en GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!

  Like

  1. Hejsann Minette och tusen tack för det!

   Ja visst kommer jag ihåg dina fina tufflar… hi..hi.. såg så goa och varma ut på kalla betonggolvet där.

   Du, jag bor nog inte i Karlstad, jag bara tävlar för teamet Coach Online som håller till där.. så jag vet tyvärr inte vilket gym som är bra där – men jag vet att de iallasfall har SATS ifall du gillar det.

   Ha en riktigt (och välfortjänt) God Jul & Gott Nyttår Minette …hoppas vi träffs på flera tävlingar framåt 🙂

   Like

 2. Hej
  försr och främst grattis till placeringen på lucia… Så g dej på sön bland en massa folk.. Vad lång du är… trodde du var kort! Vi har pratat förrut om min puls klocka.. Jag har några frågor.
  1. Hur mycket handlar det om den övriga familjen när man är på diet?
  2. Körde du din diet på low carb??
  Hoppas din jul blir bra!
  och nyår lika så-..

  Like

  1. Hejsann Jenny och tack så mycket för det 🙂

   Jo du, jag är viss en nybliven lång tjej efter FF-helgen… har nog alldrig själv sett mig som lång heller, men så är det nog..hi..hi.. Du skulle ju kommit bort och pratat lite ju!

   1. Blev lite osäker på vad du menar med frågan…kan du fylla på lite snälla?
   2. Yapp… det blir mest lowcarb om jag vill eller inte, iallafall de sista månaderna av dieten.. ser ju att det funkar bra på min kropp så då kör jag för det mesta med det och fyller heller på med jämna mellanrum….

   God Jul & Gott Nytt År till dig Jenny ♥

   Like

 3. Flott bilde! Har fulgt deg noen måneder, og det har vært spennende å se utviklingen. Men jeg lurer litt, har du noen bakgrunn innen trening? Ser ut som at du kjører ditt eget kost- og treningsprogram, eller har du blitt veiledet? 🙂

  God helg fra meg!!

  Like

  1. Hei hei Jeanette og takk for det du!

   Er litt usikker påhva du mener med bakgrunn – men jeg har ingen “formell”udtanning innen trening eller noe… begyne for ca 10 år siden med syrketrening som jeg har kjørt siden da, før det var det friidrett, ridning og svømming. Under årene har det også blitt litt av hvert annet for å variere som fekx kundfaliniyoga, inlines, squash, salsaaerobic, magedans, jogging, sykling etc…

   Joda, jeg kjører mitt eget trenings- og kostopplegg ja…det har jeg alltid gjort, også foran konkurranser de seneste årene…Har ingen veileder enn meg selv og min nysgjerrighet… det er også det som har vært utfordringen for meg personlig – å lære og utvikles gjennom å selv få det til og “ikke kjøpe meg alle tjenestene” 🙂 Men som jeg har sagt tidligere…det er ikke noe for de som har dårlig tid eller er redde for å “feile og lære” på egen hånd.

   Ha en kjempefin søndag! 🙂

   Like

What's on your heart sweetie?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.