Några formbilder: I’m proud already!

Ja det är jag 😀 Så otroligt roligt det var å få se lite synliga ådror och mera muskeldefinitioner under dagens träningspass – körde rygg och biceps idag, och i det skarpa ljuset ser jag mer och mer vad jag gjort de senaste 10 åren ..ho..ho.. grymt taggande!

Jovisst, jag vågade mig på en rejäl kolhydratsdag för snart 2 dagar sedan – (inget skräp eller godis altså) – så man kanske är något fluffy just nu (ja e man inte alltid det på bild då) – men jag ser och känner redan nu att jag mest sannolikt kommer ha en bättre form än ifjol – har inte sett mig själv så här förut – och då får man banne mej lov att vara stolt!

Nu ser jag verkligen fram till att börja vässa formen sista veckan!


Dagens dropset i latsdrag

Kan se att jag lagt på mig lite mer muskelmassa här och där sedan förra tävlingen – inte mycket kanske – men skillnader finns iallafall.

Skall se om jag kan bjuda på några flera formbilder i helfigur innan jag börjar vatten- och saltladdningen. Bye bye for now! 😀

12 thoughts on “Några formbilder: I’m proud already!

 1. Dette ser jo kjempe bra ut! Har troen på at du virkelig vil stråle på scenen under FF 🙂 Håper virkelig jeg får kommet meg over grensen for å heie..

  Ha en fin uke,og masse lykke til nå i sluttspurten!
  Klem fra Norge

  Like

  1. Tusen takk for lykkeønskningene dine Martine! 🙂 … ja nå er det jo ikke lenge igjen altså, håper dere tar turen over grensa og kjører ei kosehelg med fitnessshows og julehandel i trivelige Göteborg 😀

   Kram så lenge

   Like

 2. Jattesnygg! Imponerad av din beslutsamhet. Jag alskar ocksa styrketraning och jag kan se att jag har fatt muskler, men har fortfarande for mycket underhudsfett. Verkar inte spela nagon roll hur mycket cardio jag kor eller hur duktig jag ar med maten. Har du nagra tips for att fa bort lite mage och hang vid armarna?
  Lycka till pa tavlingen. Alltid lika kul att folja din blogg. Blir verkligen inspirerad.

  Like

  1. Hej på dej Jennie!

   Härligt å höra att du gillar min blogg och inspireras… får ju även själv inspiration från trevliga bloggbesökare som dig 🙂

   Tycker du redan är gott på väg att åtgärda ev mage/armhäng genom att du både styrktränar, äter bra och kör förbränningsträning. Vet inte annat än att du tålmodigt fortsätter din träning, men kanske skall se över din kost en gång till om du siktar på att gå ner i vikt… det kan ju ta sin tid att bygga en fin triceps och hitta rätt i kostdjungeln.

   Altså, lite fett får man ju ha på just dessa ställerna, inget fel med det…. så jämför dig alldrig med någon som har deffat hårt och rippat bort mestadelen av sitt kroppsfett 🙂

   Lycka till Jennie!

   Like

  1. Tack för ditt goa stöd my sweatheart… ♥… kör hårt med ditt rökslut nu gumman…du kommer lyckas om du använder samma järnviljan du har för träning 😉

   Kramis

   Like

What's on your heart sweetie?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.