Jag kan visst fortfarande..

…göra en “pike hold”  (jag brukar altså inte sitta och se TV på det här sättet.. hi..hi). “Straddle hold” fick jag inte längre till som jag gjorde förut, fast en enstaka “pike hold” är liiite lättare tycker jag, dock blir den mycket tyngre inbakad i ett helt fitnessprogram… jag lovar 😉

liss kari traa pike hold

Några kommer kanske ihåg Kari Traa’s underställ jag skulle känna lite närmare på. Jag inte bara kände utan köpte med mig hem ett set underställ i olika godisfärger. Det blev en rosa tights och ljusgrön tröja med några kronor jag fick på min födelsesdag.

Så då har man äntligen skaffat sig ett riktigt superbekvämt underställ för vintern gjort för ett aktivt och stinkfritt liv..hi..hi (är visst Sanitized-behandlad) .. och som det står bak på paketen;

We might not be able to make you an Olympic Champion by wearing our clothes, but we guarentee that you will look damn good trying! :mrgreen:

Fick associationer till den sjukt fula rap-låten “Men in hey” från filmen “Robin Hood: Men in tights” när jag tog den här bilden idag, och det syns ju på det larviga flinet i kombination med med de extra kolhydraterne som började sprida sin salighet i kroppen …tralalala.. guuu vilken fab stretch i tyget! 😀

liss kari traa smily busliss

Well, enough babble from me now…ha nu en riktigt mysig lördagskväll alla där ute! 🙂

Tidigare relaterade inlägg:

Kari Traa’s active wear: snygga och funktionella träningsunderkläder


6 Comments

  1. Oh ja ..de er både kjempestilige og behagelige… jeg ligger nok litt etter når det gjelder hennes klær…har ikke sett så mye av dem her i Sverige før nå i det siste.
   Enig så enig, prisen er ganske stiv ja, men kvaliteten skulle jo være ypperlig .. så vi får se hvor mange vask & bruk de takler etterhvert ..he..he 😀

   Like

 1. Shit, jag har visst lite att träna på 🙂 Tänkte bara fråga en sak, äter du några kosttillskott? Jag tänkte faktiskt köra Joachim Bartolls 12v-program fast det blir nog bara 6v fram till jul. MÅSTE ju få äta skinkmackor och knäck! I alla fall, där står det att man bör äta vissa tillskott för att inte få vitaminbrist så jag var lite nyfiken på hur du gör. KRAAAM bruden!

  Like

  1. God morgon Malin! 🙂

   Trevligt å höra att du tänker prova dig fram på ett bra kost- och träningsupplägg…kommer gå jättefint och ge bra resultater skall du se.

   När det gäller min mat på diet så forsöker jag så långt det är möjligt å få i mig det jag behöver genom mat – till exempel så käkar jag nestan inte proteinpulver just nu – kött, fisk och mejeriprodukter mättar mig mer nu tillsammans med bra fettkällor och såklart “anpassade” kolhydrater.

   Annars komplimenterar jag med multivitaminer/mineraler samt fiskoljekapslar som jag käkar oavsätt om jag är på diet eller inte – skillnaden är väl att jag äter mer fiskolja nu än till vanligt samt rosenrot ….mer avansert än så är jag inte… jag har nog “tyvärr” fått någon sorts fobi när det gäller att trycka i sig alla möjliga pillers och kostillskott …

   Kika gärna i bloggen Träningslära – de skriver ofta bra och lättlästa inlägg om hälsa, kost och träning etc – här finns även ett bra urval om just kosttillskott

   Lycka till med ditt projekt nu Malin – blir riktigt kul å se hur det utvecklar sig – kick ass girl!

   Kramis! 😀

   Like

 2. Hehehe, jeg kjente igjen tightsen før jeg leste resten av innlegget.. Snacksy! Har samme i knallblå jeg, og stoffet er virkelig herlig ja! (kondomdrakt, kremthost)

  Pike-hold du, det var et nytt mål å jobbe mot 😀 Du får jobbe frem styrken til en straddle igjen og da 😉

  Hilsen ei som synes turn er helt sykt stilig, men som aldri en gang har lært seg å stupe kråke 😛

  Like

  1. ha..ha..kondomdrakt er et skikkelig passende ord du. 😆 Ja du kan tro jeg ble stående en god stund i butikken før jeg klarte å bestemme meg for fargene…en herlig lekker blåfarge på de klærne, men siden jeg hadde lille hotpantsen i den fargen ble det til slutt grønn istedet…forstår ikke helt hvor denne ubestemtheten kommer fra for tiden altså..hmmm

   Ja det er virkelig imponerende å se de amerikanske jentene ta straddle og pike som om det var barnemat midt inni et 2-minutters intensivt fitnessprogram – da snakker vi om tøff sport altså! Det var dette som først og fremst lokket med fitnesskonkurranser overhode…men vet ikke helt om kroppen er mottakelig for denne typen trening lenger…begynner å dra på åra nå vettu..he..he 🙄

   Like

What's on your heart sweetie?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.