☆ En superb träningsdag helt enkelt!☆

Körde ett supert benpass idag förmiddags… får ju som vanligt utnyttja att jag fyllde på lite under lördagskvällen.. känner mig stark och pigg, så det blev tunga intensiva tag idag.. that’s how I like it! 😀

Har även återupptagit benpressen efter en lång period utan då mitt knä krånglade…men nu känns det bra som alldrig förr!!

benpress liss 5 oktober

Idag blev det altså en timmes hårdkör med 5 set knäböj, 4 set benpress, 9 set för vader (sittande/70 kg, stående 90 kg och sneda/fullt magasin) samt lårcurls och benspark... avslutade med the ass machine (75 kg per fot)

En till bild tagen på gym-dassen idag efter passet:

liss 5 oktober

De senaste löppassen på kvällarna har varit ett riktigt rush… märker ju att konditionen ständigt blir bättre, så nu orkar jag intervalla mellan joggtempo och spurta allt jag kan under vissa sträckor…shit va härligt!! Hade jag alldrig trodd jag skulle göra när jag körde igång min jogging tiidigt i våras 😀

evening run liss

Skitnöjd med dagens insats! Sånna här dagar vill man ha fler av… Nu väntar en dusch och ett gott mål. Ha en mysig kväll folks!

11 thoughts on “☆ En superb träningsdag helt enkelt!☆

  1. Ingen fara Nettan… inget konstigt alls med din kommentar..he..he… tar det som en mycket trevlig komplimang såklart 😀

   Ha en finemang dag tjejen!

   Like

 1. Hej, jag surfade in på din blogg då jag sökte övningar till ett muskelpump-pass som jag ska hålla för första gången ikväll, jag är instruktör i core och har bara varit med som deltagare på muskkelpumpen men med influensatider är vi kort om instruktörer.. I vilket fall, jag blev oerhört inspirerad av din blogg och din träning. Hoppas jag en dag kan komma i närheten av din grymt snygga kropp. ( får man säga så.. ha ha 😉

  MVH Nettan

  Like

  1. Hejsann Nettan!

   Tack så mycket för din fina kommentar… blir alltid lika glad om jag på något sätt har inspirerat andra 🙂 Hoppas det gick riktigt bra att instruera i muskelpump-passet… tufft att du hoppar in i nåt du inte har instruerat i tidigare – gissar på att ni hade ett kul och svettigt pass!

   Jo klart man får säga så ..hi..hi…. och jag är då ganska säker på att du redan har en mycket fin kropp att vara stolt av …och stark bål inte minst! 😀

   Like

 2. Tack för en grymt bra blogg! Du får en att orka kämpa ännu hårdare på gymmet när man läser din blogg. Keep up the good work!

  Like

  1. Hej hej J.S..och tack så mycket för det du 🙂 Härligt att du gillar bloggen…och att du hittar lite peppning och inspiration här… att andra kan ha nytta av den här bloggen peppar ju även mig med..hi..hi Trevlig träning! 😀

   Like

  1. Tack söta Marie… ja formen kan ju bara bli bättre nu framöver – om jag sköter dieten förstås… blir alltid glad om man kan inspirera lite… hoppas det går bra med dig och din träning för tiden! 😀

   Like

 3. Ble riktig motivert av å lese det her! Det er lite som er så godt som en ordentlig treningsøkt..og følelsen etter å ha løpt en BRA tur er også superduper! Svett og sliten, men åh så fornøyd.. Tenker at dusjen og måltidet gjorde godt 8)

  Knallkjekt med klær på supersalg, forresten 😀

  Like

  1. Ja ingenting slår en sånn dag når en til slutt kan sige ned i sofan og bare kose seg resten av kvelden… det er slike treningsdager jeg forsøker å huske på når jeg har null lyst til å komme meg ut døra på trening … det skjer jo iblant her også..he..he…

   Like

What's on your heart sweetie?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.