Träningsvideo: kombi favoritövning från lördagens ryggpass

Lovade för ett tag sedan att återkomma med en favoritövning jag för tiden kör under ryggpassen, en bra övning för nedre del av ryggen, gluttarna och hamstrings:  jag kör 3 set, med en bicepsövning emellan varje set.

Först gör jag så många rygglyft jag orkar med en viktskiva i armarna. Efteråt vänder jag mig helt enkelt om i rygglyftmaskinen, hittar en bekväm position för höften, håller fast med armarna och kör “omvända rygglyft” (utan vikter) tills jag inte orkar mer…  Inga av övningarna är ju “nya”, det är just kombinationen av dessa 2 jag tycker är så bra.

Direkt efter varje set behöver jag tretcha .. gör man rätt (känn riktigt efter) så känns det rejält att man har squeezat tills man tar helt slut.

Jag har alltid skitkul när jag fixar till mina videos, men, att ha långt hår dinglandes löst under träning duger egentligen bara på glossy bilder.. believe me 😉 Fortfarande ingen brunstekt dietkropp att skåda i mina videos än så länge nej ..vi väntar lite till med just det ..ho..ho: so watch it if you dare..*fniss*:YES! Det funkar ju på Youtube i dag..vad gjorde jag rätt? Lite hjälp från Marilyn kanske  😉

9 thoughts on “Träningsvideo: kombi favoritövning från lördagens ryggpass

 1. Hej Linda! Oj, låter spännande! du, jag brukar handla träningskläder hos SandiegoFit, en absolut favorit, de har en ohörd bra och tjock stretch på sina byxor och toppar, iallafall de av märken jag har köpt.. jag brukar köpa size Medium men skulle nog rekommendera Large för de med stor byst pga stretchen. Säg gärna till om du funderar på något mer. 😀

  Like

 2. Hej igen tjejen..
  Har ett hemligt projekt på gång och skulle behöva lite hjälp.. Kläderna på din hemsida hur är kvaliten på dem? Har du provat dem? Better Bodies ger jag inte mycket för, men Naffta är skitbra. Har du lite tips? Kramar

  Like

 3. ..hi..hi..ja Putte, det är når man känner suget det brukar bli riktigt bra på gymmet, hoppas du får träna lite i veckan nu då efter helgens uppehåll 🙂

  Like

What's on your heart sweetie?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.