Koreograferad fight

12-oktober0056-300x234

Andra delen av stuntkursen handlade även denna helgen om fight-tekniker. Första timmen igår lärde vi också att kasta varandra på olika sätt. Så fick vi gå ihop i par och koreografera en fight ut av allt vi lärt oss tills nu… och i dag filmade vi hela galenskapen.

Shit va roligt det var! Så kul så se vad de andra hittade på, och att vi faktiskt inte var så värst själva.. bra träning blev det ju också då det ju är rätt jobbigt att fightas.. ja, även om det inte är på riktigt 😉 Och jo, det gör lite ont både här och där nu..  men det går över.

Kommer senare med själva videon när den är klippat och klar, men lite smakbitar i form av bilder från helgen kan jag ju bjuda på. Nesta helg väntar nytt träningsställe och bl a fighting med antika vapen som svärd och spjut.

Först lite handgemäng…

12-oktober0020-300x231

..och så whiiii…!

12-oktober0021-300x215

12-oktober0032-300x220

12-oktober0059-300x258

12-oktober0079-300x256

12-oktober0093-300x280

Och folkens, kom nu ihåg att det inte är på riktigt!

Tänkta så småningom fixa till ett online-album av alla de häftiga bilden jag plåtar från stuntskursen (ja, om det är Ok för de andra på kursen såklart)

7 Comments

 1. Hej Maria! Jo, jag ser för mig dig och moppen i full fajt i vardagsrummet..hi..hi. Håller med dig, har om möjligt blivit ennu barnsligare nu här med.. skönt att få släppa vara formell och bara släppa loss lite 🙂

  Glädjer mig också till sista helgen nu, kommer bli så mycket kul vi får göra, hoppas vi hinner med allt. Ses på lördag morgon! Kramis

  Like

 2. Hej Liss. Tack så mycket jag och barnen har sett filmklippet om och om igen. jätte häftigt gjort. Bra musik till också. Jag längtar som vanligt till nästa helg. Det var så kul att fäktas med svärd och stavar att jag kom på mig själv i går att öva svärd-teknik med golv-moppen. Hi hi vad barnslig man har blivit av den här roliga kursen. Vi ses Kraam Maria.

  Like

 3. Hej Liss. Vilken fin blogg och vad snygg du är på alla bilde. Det skulle vara kul att se fler bilder och filmklipp. Vi ses mvh Maria.

  Like

 4. Hejsann Mattias! Och tack för det du. Kul att du kikar inom! Ja till helgen blir det väl bl a svärd-fight om jag minns rätt, så då får du se upp ..hi..hi

  Like

What's on your heart sweetie?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.